Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Danny268

Leden
 • Aantal items

  125
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Danny268 won de laatste dag op 3 juli 2016

Danny268 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

2.639 profielweergaven

Danny268's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

63

Reputatie

 1. Vandaag in Geel , 0,97 euro per kg ... voor L gas
 2. De fiat is de laatste tijd wel zuiniger aan het rijde
 3. Ik ben 2 weken geleden op klein onderhoud geweest.... Was idd wel aan de dure kant 250 euro Wa gaat da geven bij een groot onderhoud ?
 4. Danny268

  Handleiding

  Deze is online te vinden op de fiat website
 5. ik reed met een mazda 6 diesel , te weinig kilometers daarom besloten om een benzinewagen te gaan kopen .. het ging bijna een citroen c4 cactus worden met de 1.2 80 pk maar op het laatste moment nog langs de fiat dealer geweest ( heb nog een fiat camper staan , heb graag van alles hetzelfde merk ? ) daar de fiat 500L gezien , leek me verbazend ruim te zijn voor een " kleine" wagen.. prijsofferte gemaakt voor de 1.4 95 pk benzine .. dan savonds wat rondgekeken ivm CNG , in turnhout is er tenslotte toen 1 tankstation op dat moment. meerprijs van de CNG versie was wél fors duurder en ook geen aanspraak kunnen maken van de 1000 € korting van de aardgasfederatie .. maar alsnog gekozen voor de CNG, omwille van het goedkoper rijden op termijn , langere levensduur van motor en meegaan met de tijd qua ecologie ?
 6. dat is jarenlang 90 ( en misschien ooit ook wel eens 120 ook .. ) geweest , met flitscamera nu is het 70 én flitscamera én trajectcontrole .. u bent gewaarschuwd
 7. de baan van turnhout naar kasterlee .. dit is een 4 baanvaks met een verharde middenberm .. is sinds kort 70km/h geworden en die trajectcontroles schieten ook als paddenstoelen uit de grond in deze streek !
 8. Pitpoint in Turnhout ( esso ) vandaag bij de Q8 gaan zien, deze stond nog op 0.92 € , volgende keer rijd ik terug 100 meter verder
 9. gisternacht nog even cng getankt .. de prijs is blijkbaar weer omhoog gegaan 0.94€ / kg voor L calorisch !
 10. ben dus direkt naar de garage gelopen om te zien welke banden ik heb .. heb ze allemaal van 1.9 naar 2.5 bar gezet ..
 11. nope , ik rijd incognito :-) en mijn achterramen zijn volledig verduisterd + 1 set velgen
 12. de 500l heeft een zeer korte 6 versnellingsbak op 60 km/h ben ik in 6de versnelling aan het rijden .. nu heeft deze wagen ook veel voordelen en snelheid is inderdaad ook niet alles he , in belgie is tegenwoordig ook overal 70 km/h buiten de bebouwde kom
 13. Onze wagen is echt traag ... 0-100 in bij 18 seconden .. dat zegt wel genoeg he Op benzine is dit rond de 14 seconden Maar ja , de wagen bewijst zijn nut wel op andere punten ?
 14. Ongeveer 9800 km Auto is wat hoger dan de meeste andere cng-voertuigen .. Veel stadsverkeer Lichtere motor, dus als je een beetje vlot wilt zijn, moet het gaspedaal dieper ..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...