Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Rob Groeseneken

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rob Groeseneken last won the day on March 19 2018

Rob Groeseneken had the most liked content!

Community Reputation

11 Goed

About Rob Groeseneken

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zojuist mailtje verstuurd naar DATS24 ivm maar 80% vulcapaiteit, zowel in Hasselt, Beringen als Diest. Heb ook de concurrentie van Q8 vernoemd. Afwachten wat hun antwoord zal zijn...
 2. Iemand gelijkaardige ervaring? Dats 24 Hasselt en Diest krijg ik bij tanken maar voor 80% gevuld,ook al is alles leeggereden. Bij Q8 Houthalen krijg ik wel 95% van de inhoud gevuld. Iemand verklaring of is dit een defect aan pomp?
 3. Ondertussen is met de hogere bandenspanning van 2,6 bar het verbruik idd spectaculair gedaald naar 4,5 kg (H-gas/100 km) ipv 5 kg!
 4. Rolgeluid was sowieso zeer laag bij deze band =67db Ik hoor nauwelijks verschil met de 1,9bar, in ieder geval nog stukken minder dan bij de vorige Citro├źn C4 met michelin-banden onder!
 5. Ik heb pas 12 dagen ook zo'n Fiat 500L twinair 875 cc en doe ook veel korte stadsritten: verbruik 5 kg/100 km (H-gas); Maar pas heb ik het instructieboekje bovengehaald voor de bandendruk na te zien na verwittiging op dashboard. Daar heb ik ontdekt dat er speciale ECO-banden werden ondergezet (Goodyear 205/55R16 91V) die ik gerust op 2,6 bar mag zetten (ipv 2,2 bar)voor minder verbruik. De bandendruk bedroeg maar 1,9 bar bij de controle! Ik verwacht dus dat ik die 5 kg nog kan omlaag krijgen.
 6. Rob Groeseneken

  Rob Groeseneken

  Eerste rit garage naar huis...nu al in vervoering
×
×
 • Create New...