Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

julius

Leden
 • Aantal items

  35
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

julius won de laatste dag op 19 juni 2016

julius had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

1.434 profielweergaven

julius's prestaties

Aardgas ontdekkingsreiziger

Aardgas ontdekkingsreiziger (3/9)

 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

31

Reputatie

 1. Net voorbij Rijsel. Jammer maar dit station is buiten werking, vermoedelijk voor zes maanden. Er gaan zelfs geruchten volgens kassierster dat het definitief.gedaan zou zijn met de cng daar. De stations in de omgeving werken tot op heden alleen met kaart van uitbater.
 2. Sta nog voor 14 dagen op camping en heb geen meter bij me. Ben wel heel tevreden van mijn keuze voor caddy.
 3. Bij, ik ben van maldegem, en zoals aardgasrijder vermeldt is het perfect mogelijk om ze op te sturen, alleen komt dan een kleine meerprijs erbij.
 4. iemand interesse in de volledige set rubberen tapijten voor een golf 7 variant van het merk cool-liner? twee jaar gebruikt, nog als nieuw. vraagprijs €40,00. vanaf 1 mei plaats ik ze op tweedehands maar eerst de kans geven aan iemand van het forum.
 5. muscles, het is reeds mijn derde auto met dsg, omdat ik het zo aangenaam vind. het is een dark en cool uitvoering. wat betreft de opties, er waren twee packs aan 99€ met spiegels inklapbaar, schuiflades onder zetels, cominghome-leavinghome, parkpilot achteraan, dubbele halogeenkoplampen, mistlichten met bochtverlichting, en nog enkele aangenaamheden. daarbovenop nog een trekhaak, de elektronische airco, lendensteunen, regelbare armsteun, en neerklapbare passagiersstoel genomen
 6. @Aardgasrijder even een welgemeende BEDANKT voor jou om het vele werk en tijd die je hieraan spendeert. Want het is pas als we geen nieuws meer kunnen volgen op deze site dat we beseffen hoe hard we het zouden missen als deze niet bestond.
 7. sedert 15 april heb ik afscheid genomen van mijn golf tgi, heel jammer , want reed er graag mee. nu op stap met mijn caddy tgi, en ik moet toegeven dat ik er echt een goed gevoel aan overhoud telkens ik er mee gereden heb, en vooral een heel beter ruggevoel. ik mis wel enkele kleinigheden, zoals de spiegels die niet meer automatisch inklappen bij het afsluiten van de auto of de elektronische handrem, maar dat wordt men vrij snel gewoon, en ook een hoger verbruik (momenteel een 5,2 kg na 1500km). maar daartegenover staat dan weer de heerlijkheid van een grotere actieradius dankzij meer inhoud aan gastanks en de enorme ruimte binnenin.
 8. krokodylo, ik heb ook reeds een 1500km met mijn caddy maar nog geen dergelijke melding ontvangen. bij instellingen wordt afgeteld van 15000 voor olie en van 30000 voor onderhoud. misschien betreft het een foute instelling vanuit de garage bij uw caddy.
 9. ik denk gelezen te hebben dat ingeval lekke band vw mobiliteitsgarantie sleept tot dichtsbijzijnde garage.
 10. Wat hebt ge betaald voor die coating en wat is de garantie?
 11. Plezant nieuws voor wie op een Caddy wacht, ik heb er één besteld begin januari en kreeg als leverdatum de 4de van april. Vandaag, 27 februari, bericht gekregen dat de auto binnen is en mag afgehaald worden. ikke . Dat is dan 5 weken vroeger, dus de andere bestellingen volgen waarschijnlijk ook enkele weken vroeger.
 12. Ik heb hier de folder (belgische) van de caddy liggen en daar staat de tdi bluemotion toch in afgebeeld. Dus veronderstel ik dat deze toch leverbaar is.
 13. en als het een bluemotion TDI is ? dan wordt het wat moeilijker denk ik.
 14. ik heb een petitie gevonden om de onbereikbaarheid van cng tankstations voor de gewone mens aan te klagen in Frankrijk. mochten een 200 tal leden dit ondertekenen dan zou het misschien wel een signaal zijn naar de Franse overheid toe. https://secure.avaaz.org/fr/petition/STOP_au_tout_diesel_Pour_du_GNV_dans_nos_voitures/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...