Ga naar inhoud

FDB115

Leden
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutraal

Over FDB115

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. FDB115

  Banden VW Caddy

  Minder rolweerstand, sportiever. Wel iets meer rijgeluiden, door de putten en hobbels. Ik heb Michelin's primacy 3 205/50R17 93H. Zeer tevreden over!!
 2. FDB115

  Benzine tanken in de VW Touran (BJ 2010)

  Ga je steeds bij dezelfde pomp tanken? Ik heb in m'n caddy 1.4 CNG ook zo'n klein reservoir maar heb hier geen last van. In onze Audi Q3 hebben we bij het vullen van het Adblue reservoir echter hetzelfde probleem. Het volledig opvullen kan dan wel snel oplopen tot 10 minuten.
 3. FDB115

  Prijs verkoop tweedehands caddy

  @muscles Inderdaad. Het betreft een korte versie. Speciale Generation 4 editie Highline versie excl. Gps
 4. Ik denk eraan om mijn caddy (20.000 km) te ruilen voor een caddy met dsg-bak en ingebouwde gps (opties die ik nu niet heb). Mijn vraag naar jullie is: Hoe moet ik mijn vraagprijs berekenen? Er bestaan namelijk niet veel vergelijkingspunten op vlak van tweedehands cng-auto's... De auto kostte origineel ca. 28.000 EUR en is van 10/2016.
 5. FDB115

  VW Caddy TGI beschermkap

  Bedankt om eens onder de caddy te kijken in de toonzaal van VW. Ik heb ondertussen de garage gecontacteerd en zij vermoeden dat de plaat eraf is geweest bij het eerste onderhoud en niet terug gehangen is...
 6. FDB115

  Fiat qubo vs VW caddy cng

  Is het de korte caddy versie? Ik rijd namelijk ca. 550/600km op cng... En 100km op benzine. Caddy Highline generation 4
 7. FDB115

  Nieuwe Touran Ecofuelrijder op het forum

  Ik wou vandaag een nieuwe touran configureren maar kan geen tgi motor kiezen? Wordt deze niet meer geproduceerd met een 1.4tgi? Heb die nochtans ergens tweedehands te koop zien staan in de nieuwe versie.
 8. FDB115

  Nieuwe Touran Ecofuelrijder op het forum

  Geen CNG sticker merk ik op? Niet verplicht in NL?
 9. FDB115

  VW Caddy TGI beschermkap

  Idd, op pagina 16 staan zelfs de onderdelen(kappen) genummerd. Ik neem contact op met D'ieteren... De remblokken gaan ze nakijken en invetten(ik vermoed dan het cilindersysteem zelf). Volgens de garage gaat het daarmee opgelost zijn. Het is echter al sinds de zomer gaande en de remblokken zijn al eens van alle stof ontdaan door de garage (klein onderhoud 15.000km).
 10. FDB115

  VW Caddy TGI beschermkap

  Idd, die met de blauwe tank is een caddy, bouwjaar 10/2016. Die met de zwarte beschermkap om de tank is een Caddy, bouwjaar 01/2016 van een familielid. Foto's genomen ter hoogte van de achterbumper.
 11. FDB115

  CNG rijder gespot

  Gistermiddag rond 14u, parking Vw garage Rietje Burcht/Zwijndrecht. Zwarte Caddy maxi TGI zonder sticker... Garagist reed ermee rond op de parking... Met zwarte handschoenen aan... Wslk een nieuwe wagen?
 12. FDB115

  VW Caddy TGI beschermkap

  @Stevenvdg Ik heb ook een Caddy (korte versie) van 10/2016 en heb hier ook al tamelijk wat problemen met gehad. - water binnen via linkse schuifdeur - ruitenwissermotor stuk - achterremblokken die blijven slepen na vertrek uit stilstand - in tweede versnelling merk ik af en toe dat bij het accelereren het er wat schokkerig aan toe gaat. Wel nog nooit een gasgeur gemerkt... Onlangs heb ik gemerkt dat er bij mijn achterste tanks geen beschermkap rond hangt? Terwijl dit bij een Caddy cng van 2015/begin 2016 wel het geval is... Volgens VW Lagrou in Diksmuide/Ieper kan dit geen kwaad. Hangen die er bij jou rond? (zie foto's)
 13. FDB115

  Stilte in de media

  Inderdaad, gisteravond ook voor de eerste keer gezien!
×