Aardgasrijder.be wordt gesponsord door Mefirst! Betaal jij ook te veel voor je autoverzekering? Vergelijk nu online de beste autoverzekering via Mefirst.be: de vergelijkingssite voor verzekeringen

FDB115

Leden
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutraal

Over FDB115

 • Titel
  Beginnend lid
 1. Prijs verkoop tweedehands caddy

  @muscles Inderdaad. Het betreft een korte versie. Speciale Generation 4 editie Highline versie excl. Gps
 2. Ik denk eraan om mijn caddy (20.000 km) te ruilen voor een caddy met dsg-bak en ingebouwde gps (opties die ik nu niet heb). Mijn vraag naar jullie is: Hoe moet ik mijn vraagprijs berekenen? Er bestaan namelijk niet veel vergelijkingspunten op vlak van tweedehands cng-auto's... De auto kostte origineel ca. 28.000 EUR en is van 10/2016.
 3. VW Caddy TGI beschermkap

  Bedankt om eens onder de caddy te kijken in de toonzaal van VW. Ik heb ondertussen de garage gecontacteerd en zij vermoeden dat de plaat eraf is geweest bij het eerste onderhoud en niet terug gehangen is...
 4. Fiat qubo vs VW caddy cng

  Is het de korte caddy versie? Ik rijd namelijk ca. 550/600km op cng... En 100km op benzine. Caddy Highline generation 4
 5. Nieuwe Touran Ecofuelrijder op het forum

  Ik wou vandaag een nieuwe touran configureren maar kan geen tgi motor kiezen? Wordt deze niet meer geproduceerd met een 1.4tgi? Heb die nochtans ergens tweedehands te koop zien staan in de nieuwe versie.
 6. Nieuwe Touran Ecofuelrijder op het forum

  Geen CNG sticker merk ik op? Niet verplicht in NL?
 7. VW Caddy TGI beschermkap

  Idd, op pagina 16 staan zelfs de onderdelen(kappen) genummerd. Ik neem contact op met D'ieteren... De remblokken gaan ze nakijken en invetten(ik vermoed dan het cilindersysteem zelf). Volgens de garage gaat het daarmee opgelost zijn. Het is echter al sinds de zomer gaande en de remblokken zijn al eens van alle stof ontdaan door de garage (klein onderhoud 15.000km).
 8. VW Caddy TGI beschermkap

  Idd, die met de blauwe tank is een caddy, bouwjaar 10/2016. Die met de zwarte beschermkap om de tank is een Caddy, bouwjaar 01/2016 van een familielid. Foto's genomen ter hoogte van de achterbumper.
 9. CNG rijder gespot

  Gistermiddag rond 14u, parking Vw garage Rietje Burcht/Zwijndrecht. Zwarte Caddy maxi TGI zonder sticker... Garagist reed ermee rond op de parking... Met zwarte handschoenen aan... Wslk een nieuwe wagen?
 10. VW Caddy TGI beschermkap

  @Stevenvdg Ik heb ook een Caddy (korte versie) van 10/2016 en heb hier ook al tamelijk wat problemen met gehad. - water binnen via linkse schuifdeur - ruitenwissermotor stuk - achterremblokken die blijven slepen na vertrek uit stilstand - in tweede versnelling merk ik af en toe dat bij het accelereren het er wat schokkerig aan toe gaat. Wel nog nooit een gasgeur gemerkt... Onlangs heb ik gemerkt dat er bij mijn achterste tanks geen beschermkap rond hangt? Terwijl dit bij een Caddy cng van 2015/begin 2016 wel het geval is... Volgens VW Lagrou in Diksmuide/Ieper kan dit geen kwaad. Hangen die er bij jou rond? (zie foto's)
 11. Stilte in de media

  Inderdaad, gisteravond ook voor de eerste keer gezien!
 12. Prijs CNG aan de pomp

  Net gelezen op Hln.be, benzine wordt woensdag duurder. CNG ook? https://www.hln.be/nieuws/binnenland/benzine-woensdag-tot-1-8-procent-duurder~ab137792/
 13. Rubber vloerbekleding Caddy Maxi

  @Lage Emissie Zone Wat is jouw ervaring met deze mattenset ?