Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

boomke

Leden
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door boomke

 1. Nice, is dit regelgeving of service van het tankstation?
 2. Die rare tankpistolen hoe gebruik je die ga dit weekend richting Hongarije ?
 3. Iemand ervaring met fietsendrager voor op trekhaak? Merken ? Ben richting prouser diamant aan het gaan omdat het compact is om op te bergen. Thule voor het zelfde dubbel de prijs.
 4. Waarom kan je als consument gewoon geen LNG tanken? Kan je meer opslagen en dus ook nog verder rijden. Als ik het goed heb komt LNG aan in Total Hoboken en wordt dan omgezet in cng.
 5. Bevraging is op 2/6 ingevuld geweest
 6. Total Hoboken, probeer dats te vermijden minder kilometers voor praktisch zelfde geld
 7. 5 jaar garantie ook op de aftermarket cng installatie + 5jaar pech hulp van ssangyong
 8. Ik heb ondertussen al meer als 3000km op de teller van mijn ssangyoung xlv en nog geen problemen. Alleen bij koud weer zoals nu voel je de overgang van benzine op cng maar zou niet abnormaal zijn zei de garage.
 9. Net terug van een uitstap naar Parc Asterix +- 311 km. Na 280 km zat ik al zonder CNG , dus net niet gehaald. In Frankrijk praktisch geen CNG-tankstations te vinden. Dus terugrit en stuk heenrit met benzine moeten doen. Voor rit op CNG heb ik nadien 14,4 kg terug bijgetankt: kom ik gemiddeld op CNG van 5,12 kg/100 km. Nu benzine daarentegen heeft me 40 liter benzine gekost om terug te geraken.
 10. Kan natuurlijk ook zijn dat ik een beetje voorzichtig aan doe , aangezien de wagen nog nieuw is. Koppel ligt bij de 3000 tr/min dus misschien iets meer gas geven ?, kan ook helpen.
 11. Ik denk toch wel dat hier een verschil in zit. Aangezien L-gas minder energie bevat dan benzine en H-gas
 12. Ik kan dit niet zien op mijn boordcomputer aangezien mijn wagen niet van fabriek uit met CNG geleverd wordt. Het CNG systeem wordt ingebouwd aan de haven en is van Europegas. En ik voel een groot verschil tussen L en H gas. Een collega van mij heeft een Octavia met CNG van fabriek af een zegt ook dat hij een groot verschil voelt tussen de verschillende gassen.
 13. Van de dealer direct door gereden naar Hoboken om bij Total H-gas te tanken was met geen stokken vooruit te krijgen op het L-gas dat nog in de tanks zat.
 14. het wonder is geschied: hij is er eindelijk. Na 2 maanden CNG-inbouw.
 15. Da's spijtig. Een collega van mij heeft een Tivoli benzine en was er toch tevreden van vond het een vinige wagen. We zullen zien als hem eindelijk geleverd wordt
 16. nog steeds geen reactie zal dan wel een nee betekenen.
 17. heb eens geïnformeerd bij SsangYong hoofdzetel omdat mijn wagen nog steeds niet geleverd is, dit was hun antwoord: Geachte heer , Wij hebben uw wagen direct teruggevonden in onze lijst aangezien deze inderdaad midden mei bij onze installateur is aangekomen. Door het overweldigend succes van CNG op onze XLV heeft deze echter een beetje vertraging opgelopen. Zij doen alles wat mogelijk is om zo snel mogelijk te reageren op die problemen en een oplossing te vinden. Dit probleem staat als prioriteit nummer één op onze lijst en wij doen er alles aan om deze ASAP op te lossen. U zult extra informatie krijgen van uw dealer van zodra de wagen klaar is. Waarop ik heb geantwoord: Beste, Kan u hier een tijdsmarge op plakken van hoe lang dit nog ongeveer gaat duren? Een week, 2 weken, maand ? Mvg, Hun antwoord: Geachte heer, Het is spijtig enorm moeilijk om in te schatten, maar wij hebben uw wagen in prioriteit in lijst geplaatst zodat dit zo snel mogelijk kan gebeuren. Hopend dat het snel in orde komt wensen wij u al een zeer fijn weekend. Met vriendelijke groeten, ...... Dus hoe lang ik nog zal moeten wachten, niemand die het weet!?
 18. Denk dat deze waardes veel realistischer zijn dan de door Volkswagen opgeven waardes. Heb nog nooit van mijn leven hetzelfde verbruik gehad als opgegeven. Natuurlijk rijstijlen verschillen. Opgegeven waardes zijn labometingen lange baan rechtdoor zonder al te veel te versnellen of te vertragen.
 19. Ook van de grote reden dat ik geen Skoda meer heb gekozen is omdat hun overname beneden de norm was. Voor mijn Skoda Fabia van 2014 gaven ze maar 4000€ ipv 6500 à 7000 bij andere merken. Ik ben altijd met de Fabia naar hun garage elke reparatie bij hun laten uitvoeren en dan zo een lage overnameprijs krijgen.
 20. Mieke, nee spijtig genoeg heb ik mijn wagen nog niet ontvangen dus de ervaring kan ik nog niet delen aardgasrijder heeft wel een mooie review gevonden van de XLV ik zal hem hieronder posten.mvg boomke
 21. Trouwens nog steeds in blijde verwachting. Wagen is al een maand in België nog steeds bij CNG installateur? Wanneer ik hem heb zal ik het zeker laten weten.
 22. Is mij ook verteld geweest bij ssangyong. En wat ik ook raar vond dat ik nog nooit van XLV als auto van het jaar gehoord had. En vroeg aan de dealer hoe komt dit? hij zei bij ssangyong maken we geen reclame zodat we onze wagens goedkoper kunnen maken, dus we geven het reclame geld aan de klant
 23. hier het zelfde, denk zelfs 30 kilo bij gekomen en dan nog een zittende job erbij geen goede combinatie
×
×
 • Nieuwe aanmaken...