Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

boomke

Leden
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

boomke's prestaties

Aardgas ontdekkingsreiziger

Aardgas ontdekkingsreiziger (3/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

34

Reputatie

 1. Nice, is dit regelgeving of service van het tankstation?
 2. Die rare tankpistolen hoe gebruik je die ga dit weekend richting Hongarije ?
 3. Iemand ervaring met fietsendrager voor op trekhaak? Merken ? Ben richting prouser diamant aan het gaan omdat het compact is om op te bergen. Thule voor het zelfde dubbel de prijs.
 4. Waarom kan je als consument gewoon geen LNG tanken? Kan je meer opslagen en dus ook nog verder rijden. Als ik het goed heb komt LNG aan in Total Hoboken en wordt dan omgezet in cng.
 5. Bevraging is op 2/6 ingevuld geweest
 6. Total Hoboken, probeer dats te vermijden minder kilometers voor praktisch zelfde geld
 7. 5 jaar garantie ook op de aftermarket cng installatie + 5jaar pech hulp van ssangyong
 8. Ik heb ondertussen al meer als 3000km op de teller van mijn ssangyoung xlv en nog geen problemen. Alleen bij koud weer zoals nu voel je de overgang van benzine op cng maar zou niet abnormaal zijn zei de garage.
 9. Net terug van een uitstap naar Parc Asterix +- 311 km. Na 280 km zat ik al zonder CNG , dus net niet gehaald. In Frankrijk praktisch geen CNG-tankstations te vinden. Dus terugrit en stuk heenrit met benzine moeten doen. Voor rit op CNG heb ik nadien 14,4 kg terug bijgetankt: kom ik gemiddeld op CNG van 5,12 kg/100 km. Nu benzine daarentegen heeft me 40 liter benzine gekost om terug te geraken.
 10. Kan natuurlijk ook zijn dat ik een beetje voorzichtig aan doe , aangezien de wagen nog nieuw is. Koppel ligt bij de 3000 tr/min dus misschien iets meer gas geven ?, kan ook helpen.
 11. Ik denk toch wel dat hier een verschil in zit. Aangezien L-gas minder energie bevat dan benzine en H-gas
 12. Ik kan dit niet zien op mijn boordcomputer aangezien mijn wagen niet van fabriek uit met CNG geleverd wordt. Het CNG systeem wordt ingebouwd aan de haven en is van Europegas. En ik voel een groot verschil tussen L en H gas. Een collega van mij heeft een Octavia met CNG van fabriek af een zegt ook dat hij een groot verschil voelt tussen de verschillende gassen.
 13. Van de dealer direct door gereden naar Hoboken om bij Total H-gas te tanken was met geen stokken vooruit te krijgen op het L-gas dat nog in de tanks zat.
 14. het wonder is geschied: hij is er eindelijk. Na 2 maanden CNG-inbouw.
 15. Da's spijtig. Een collega van mij heeft een Tivoli benzine en was er toch tevreden van vond het een vinige wagen. We zullen zien als hem eindelijk geleverd wordt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...