Ga naar inhoud
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

boomke

Leden
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

27 Super

Over boomke

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. boomke

  Probleem SSangYong XLV CNG - schokken

  Ik heb ondertussen al meer als 3000km op de teller van mijn ssangyoung xlv en nog geen problemen. Alleen bij koud weer zoals nu voel je de overgang van benzine op cng maar zou niet abnormaal zijn zei de garage.
 2. boomke

  SsangYong XLV CNG

  Net terug van een uitstap naar Parc Asterix +- 311 km. Na 280 km zat ik al zonder CNG , dus net niet gehaald. In Frankrijk praktisch geen CNG-tankstations te vinden. Dus terugrit en stuk heenrit met benzine moeten doen. Voor rit op CNG heb ik nadien 14,4 kg terug bijgetankt: kom ik gemiddeld op CNG van 5,12 kg/100 km. Nu benzine daarentegen heeft me 40 liter benzine gekost om terug te geraken.
 3. boomke

  SsangYong XLV CNG

  Kan natuurlijk ook zijn dat ik een beetje voorzichtig aan doe , aangezien de wagen nog nieuw is. Koppel ligt bij de 3000 tr/min dus misschien iets meer gas geven , kan ook helpen.
 4. boomke

  SsangYong XLV CNG

  Ik denk toch wel dat hier een verschil in zit. Aangezien L-gas minder energie bevat dan benzine en H-gas
 5. boomke

  SsangYong XLV CNG

  Ik kan dit niet zien op mijn boordcomputer aangezien mijn wagen niet van fabriek uit met CNG geleverd wordt. Het CNG systeem wordt ingebouwd aan de haven en is van Europegas. En ik voel een groot verschil tussen L en H gas. Een collega van mij heeft een Octavia met CNG van fabriek af een zegt ook dat hij een groot verschil voelt tussen de verschillende gassen.
 6. boomke

  SsangYong XLV CNG

  Van de dealer direct door gereden naar Hoboken om bij Total H-gas te tanken was met geen stokken vooruit te krijgen op het L-gas dat nog in de tanks zat.
 7. boomke

  SsangYong XLV CNG

  het wonder is geschied: hij is er eindelijk. Na 2 maanden CNG-inbouw.
 8. boomke

  Opinie SSangYong XLV - Maarten Van Houdenhove

  Da's spijtig. Een collega van mij heeft een Tivoli benzine en was er toch tevreden van vond het een vinige wagen. We zullen zien als hem eindelijk geleverd wordt
 9. boomke

  Opinie SSangYong XLV - Maarten Van Houdenhove

  Welk artikel kzou dat wel eens willen lezen
 10. boomke

  Aftoetsen interesse M&G Live?

  nog steeds geen reactie zal dan wel een nee betekenen.
 11. boomke

  In blijde verwachting

  16 Kg normaal gezien
 12. boomke

  In blijde verwachting

  heb eens geïnformeerd bij SsangYong hoofdzetel omdat mijn wagen nog steeds niet geleverd is, dit was hun antwoord: Geachte heer , Wij hebben uw wagen direct teruggevonden in onze lijst aangezien deze inderdaad midden mei bij onze installateur is aangekomen. Door het overweldigend succes van CNG op onze XLV heeft deze echter een beetje vertraging opgelopen. Zij doen alles wat mogelijk is om zo snel mogelijk te reageren op die problemen en een oplossing te vinden. Dit probleem staat als prioriteit nummer één op onze lijst en wij doen er alles aan om deze ASAP op te lossen. U zult extra informatie krijgen van uw dealer van zodra de wagen klaar is. Waarop ik heb geantwoord: Beste, Kan u hier een tijdsmarge op plakken van hoe lang dit nog ongeveer gaat duren? Een week, 2 weken, maand ? Mvg, Hun antwoord: Geachte heer, Het is spijtig enorm moeilijk om in te schatten, maar wij hebben uw wagen in prioriteit in lijst geplaatst zodat dit zo snel mogelijk kan gebeuren. Hopend dat het snel in orde komt wensen wij u al een zeer fijn weekend. Met vriendelijke groeten, ...... Dus hoe lang ik nog zal moeten wachten, niemand die het weet!?
 13. boomke

  In blijde verwachting

  Denk dat deze waardes veel realistischer zijn dan de door Volkswagen opgeven waardes. Heb nog nooit van mijn leven hetzelfde verbruik gehad als opgegeven. Natuurlijk rijstijlen verschillen. Opgegeven waardes zijn labometingen lange baan rechtdoor zonder al te veel te versnellen of te vertragen.
 14. boomke

  Opinie SSangYong XLV - Maarten Van Houdenhove

  Ook van de grote reden dat ik geen Skoda meer heb gekozen is omdat hun overname beneden de norm was. Voor mijn Skoda Fabia van 2014 gaven ze maar 4000€ ipv 6500 à 7000 bij andere merken. Ik ben altijd met de Fabia naar hun garage elke reparatie bij hun laten uitvoeren en dan zo een lage overnameprijs krijgen.
 15. boomke

  In blijde verwachting

  Mieke, nee spijtig genoeg heb ik mijn wagen nog niet ontvangen dus de ervaring kan ik nog niet delen aardgasrijder heeft wel een mooie review gevonden van de XLV ik zal hem hieronder posten.mvg boomke
×