Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

David85

Leden
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

David85 last won the day on October 20 2016

David85 had the most liked content!

Community Reputation

14 Goed

About David85

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

923 profile views
 1. Das al 2 jaar zo. Maar overal zeggen ze das normaal. Zelfde als da piepend geluid met volle gastank. Das normaal zeggen ze
 2. Ja op papier heeft de Zafira meer pk. Maar als je in de Ardennen met moeite een berg opgeraakt zonder caravan wat gaat da geven met caravan?
 3. Beste Heeft er iemand ervaring met het rijden met een caravan achter een Zafira op cng. Gaat deze dan nog goed vooruit? Heb nu al de indruk met een aanhangwagen dat die het moeilijk heeft.
 4. Hoi @Kevin Heeft de Zafira altijd op H-gas of op L-gas gereden? want zoveel krijg ik er bij mij ni uit ze. heb ook ne Zafira van 2016. Ik zit rond de 6kg/ 100 km altijd op L-gas Dat sloom optrekken is normaal, de onze heeft dat ook goed in toeren jagen Welkom bij de Zafira club
 5. David85

  Nieuweling

  @Lucas Ik heb zelf al met een touran op cng gereden. Rijd geweldig, maar heeft echt niet veel rij bereik. ik dacht nog geen 300km op l- gas en met benzine een goei 100km Met een caddy denk ik dat je veel meer is zeker de caddy max. weet ni juist de exacte cijfer hier allemaal van. Of een Opel combo heb je vroeger ook op cng gehad, misschien ook een suggestie David
 6. Ja er zijn verschillende opties niet mogelijk bij cng. de verstelbare armleuning sport functie reservewiel Ik hoop bij de nieuwe versie dat ze iets gedaan hebben aan de gps, radio en boordcomputer. deze zijn toch veel minder dan bij andere merken.
 7. Bij mij ook wel even geduurd. Begin April besteld en eind Augustus mogen gaan afhalen. Bijna 5 maanden. Ik heb ook leren zetels gekozen en zetelverwarming. zalige luxe :-)
 8. Welkom @Olivier Dan heb je nieuw model van Zafira. Ik ben wel eens benieuwd hoe hij er in het echt uit ziet. groeten David
 9. Oké ik gaan niet meer reclameren dan Spijtig dak hier niet in de buurt H-gas kan tanken. zou zo gemakkelijk zijn.
 10. @Bob Is het echt zo veel zuiniger op h-gas rijden dan l-gas. ik kan ongeveer 380 km met een volle tank rijden. Maar ik krijg er nooit 25kg in altijd maar 24kg en beetje.
 11. Hoi nieuwe update Er staan nu bijna 9000 km op. We zijn er heel tevreden van. Op het moment een verbruik van 6,0 kg/100km met L-gas. Ik denk dat er nog een kleine marge is om zuiniger te rijden, maar beetje te sportieve rijstijl. We hebben nog maar 1 maal benzine getankt dus buiten 200km alles op cng gereden. Als ik de vergelijking moet maken tussen Opel en VAG is toch VAG dat tikkeltje beter in afwerking en alles wat simpelere gemaakt. Niet dat Opel slecht is hoor, we rijden heel graag met de Zafira hoor. Volgende keer als hij gewassen is maak ik wel eens foto Nu is het meer zout dan auto :-)
 12. Terug van weekendje zeeland we hebben de Zafira eens goed kunnen uittesten We zijn er wel tevreden van, de 7 zitplaatsen zijn echt wel plezant voor de kids op het moment verbruik van 6,5 kg/ 100 km voornamelijk autostrade gedaan met volle koffer en fietsendrager het gepiep is minder het is enkel als we een volle gas tank hebben. Onder tussen ook al gehoord dat er begin januari een terug roep actie gaat komen voor het gepiep. Maar voor de rest terug een tevreden cng rijder.
 13. Maar er valt dan weinig aan te doen dan. ik ga sebiet eens testen of hij dat ook heeft op benzine. Want dan gaat waarschijnlijk iets anders zijn. ja het is echt irritant piep geluid. je denkt precies dat je met een oude wagen aan het rond rijden bent
 14. Begin stilaan wel wat gefrustreerd te geraken. nu heeft de wagen een irritant piep geluid. meestal als de wagen nog koud is heeft hij het niet, maar zo gauw de wagen warm loopt begint het piep geluid. het is vooral bij gas geven dat hij het heeft. het begint echt mijn voeten uittehangen.
×
×
 • Create New...