Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Astra-2

Leden
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

1 Follower

About Astra-2

 • Rank
  Nieuw lid

Recent Profile Visitors

70 profile views
 1. Inderdaad, een artikel dat nog eens CNG in de verf zet. Eén ding begrijp ik echter niet ... hoe kom je met een verbruik van 4.6 kg/100 km aan een CO2-uitstoot van 96 g/km? De cijfers wat opgesmukt? Met een gemiddeld verbruik van 3.65 kg/100 km heb ik op Spritmonitor een CO2-uitstoot van 102 g/km.
 2. Astra-2

  Cng sticker

  Ook dat nog, op die manier wordt onze auto inderdaad een plakboek!
 3. Bij mij idem dito. Ik gebruik Firefox als browser, maar ook Chrome doet het niet. En het is al enkele dagen zo.
 4. Prijs bij Romac Veurne is vandaag gezakt naar 0.823€ voor H+ gas! Mijn tank was een dag te vroeg leeg 😉 .
 5. Wij hebben enkele jaren geleden een Thule aangeschaft voor 4 fietsen (3 volwassenen en een kinderfiets met een extra opzetstuk) en zijn daar heel tevreden mee. We kochten het wel bij Futurumshop waar het meer dan 200 euro goedkoper was dan bij de fietsenwinkel bij ons om de hoek! https://www.futurumshop.nl/fietsaccessoires/fietsdragers
 6. Mijn allereerste CNG-tankbeurt is een feit. Nog nooit zo goedkoop getankt (0.90 €/kg), dat was met mijn vorige wagen wel even anders! @DeNbEiRe_84 Dankzij uw heldere uitleg is die tankbeurt zonder al te veel geklungel verlopen 🙂, bedankt . Is het normaal dat je bij het afkoppelen van het vulpistool een luide 'Psssssst' hoort? Ik vraag het omdat de vrachtwagenchauffeur die naast mij LNG aan het tanken was ook de wenkbrauwen fronste.
 7. Mijn huidige dieselwagen is 20 jaar oud en heeft 325000 km op de teller. En hij begon hier en daar wat te kraken bij het uitvoeren van bepaalde manoeuvres. Met het autosalon in aantocht vond ik dat het tijd was om naar vervanging uit te zien. Ik wou een milieuvriendelijker exemplaar. Maar van een elektrische ben ik nog niet helemaal overtuigd en die paste trouwens ook niet in mijn budget 😉. Bij mijn zoektocht op het internet ben ik bij ‘Aardgasrijder’ terecht gekomen. En ik moet eerlijk bekennen dat ik voordien nog nooit van CNG gehoord had. De vele info die ik hier vond heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken. Volgende week wordt mijn Opel Astra 1.4 verwacht bij de dealer.
×
×
 • Create New...