Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Lupuc

Leden
 • Items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Lupuc won de laatste dag op 13 september

Lupuc had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lupuc's prestaties

Aardgas ontdekkingsreiziger

Aardgas ontdekkingsreiziger (3/9)

 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

33

Reputatie

 1. Recent getankt , maar de drukmeter gaat niet hoger dan 180 bar. Ik kreeg er maar 12,5 kg in ipv 15kg.
 2. Ik stond er ook recent en de CNG installatie is daar definitief verdwenen zonder hun klanten op de hoogte te brengen. Blijkbaar hebben ze gekozen om daar elektrische wagens te laden. Als ik nog eens voorbij rij ,neem ik wel een foto . Luc
 3. Ik gebruik vooral Gibgas en de app van DirectLease-TankService . Telkens ik naar Nederland rij ,kies ik vooral de Biogas tankstations waar je hedendaags aan 2,23 euro/ kg en soms minder kan tanken.
 4. Vandaag nog eens gaan voltanken en alles perfect verlopen. De compressor draaide toen ik aankwam,en toch bijna 14 kg kunnen tanken. Mijn tank was niet helemaal leeg. Alleen het BC ticketje geeft soms Adblue aan ipv CNG.
 5. Dag Sven, volgens mijn info heeft Brasschaat sinds 2020 hoog calorisch gas op het net gekregen. De omliggende gemeenten volgen later. In buurgemeente Schoten schakelen ze in 2023 over naar Hgas. Vermoedelijk zullen de beide CNG stations dan ook in 2023 Hgas gaan leveren. Nog even over de pomp in Brasschaat zelf: mogelijk worden sommige franstalige labels op de pomp niet door alle gebruikers begrepen. Dikwijls blijft de pomp enige tijd nadraaien zonder dat er een gram CNG bijkomt . Op de betaalterminal kan je op STOP drukken en komt je bonnetje eruit. Misschien kan men de instructies nog eens evalueren.
 6. Maarten, na het lezen van het goede nieuws, ben ikzelf rond 16h hier CNG gaan tanken. Mijn tank was niet helemaal leeg en ik kreeg er bijna 14kg in . (Normaal 15kg) Ik kan ervan uitgaan dat de druk goed was.
 7. Vandaag proberen te tanken maar station weeral niet beschikbaar. Vorige klant had wel 18,75 kg kunnen tanken. Hopelijk heeft hij/zij niet op de noodstop gedrukt. ik heb Ecofillco per mail verwittigd.
 8. Eindelijk eens positief nieuws na de vele teleurstellingen van de vele CNG rijders en ook te mogen ervaren dat we via deze weg op hoogte worden gehouden, met dank aan de leden van deze site voor de verzamelde info en tips. Nu even wachten op het nieuws dat dit station terug operationeel is om vol te tanken. Bedankt
 9. Juist gebeld dat station terug defect is. Had voicemail aan de lijn. Staat al defect op Gibgas sinds 18/07 maar ik had niet gekeken. Dan maar naar Schoten gereden. Dit is wel jammer.
 10. Sven je hebt volkomen gelijk. Die STOP knop is verwarrend. De uitleg aan de zijkant van de pomp komt niet overeen met de situatie aldaar. Vorige zondag werkte de pomp wel maar eens bijna vol bleef het groene licht branden . De compressor in dat huisje draaide volop, maar bijvullen ging niet meer. Op de Noodstop mag je in dat geval niet drukken. Het verwijderen van het pistool stopt de installatie en gaat het groene vullampje uit en krijg je je betaalbewijs. Indien een bestuurder toch de noodstop verkeerdelijk indrukt, moet er zeker een technieker komen. Momenteel tank ik terug Q8 op de Bredabaan in Schoten. Wagen geeft 90% kwaliteit aan .
 11. Bedankt brembos,ik,ga misschien vandaag daar ook moeten tanken. Gr Luc
 12. Vanmorgen was de enige Cng pomp niet beschikbaar. Ik heb met 2 kaarten getest maar niets werkte. Dus voorlopig buiten werking. Helaas geen tel gevonden om de dienst te verwittigen. Wel aan Gibgas doorgegeven. Vorige zondag werkte de pomp wel, en het is H gas . Boordcomputer gaf 100% aan. gelukkig zijn er in Brecht en Schoten ook nog Cng stations.
 13. Luc je hebt het hier bij het rechte eind. Als men nu eens appels met appels gaat vergelijken. Het is bulshit dat men nu reeds gaat vergelijken met groen waterstof want dat kan je hier helemaal niet tanken. Voorlopig kunnen we alleen maar vergelijken met grijs waterstof en dat wordt aangemaakt met veel AARDGas !!! Dat Biogas niet in de vergelijking werd opgenomen is ,is om bewust de koper te misleiden. De mediageile prof en docent moeten toch beter weten. En dit tijdens een autosalon. Twee jaar geleden heb ik een cng wagen op het autosalon gekocht omdat die groen was , en ik ben ervan overtuigd dat deze nog steeds groen is ,ook al wat ze nu in de media verkondigen. Een studie aan het TNO in Nederland houdt wel rekening met de momenteel verkrijgbare brandstoffen. Groen Hydrogen of groen waterstof is nog niet voor morgen. Zelfs Gasunie geeft hier duidelijk info over. We laten ons niet zomaar beïnvloeden door vergelijkingen van metingen met brandstoffen die vandaag niet aan de orde zijn.
 14. Vrijdagochtend iets voor 7h stond hier een vrachtwagen CNG te tanken. Jammer dat er maar 1 cng pomp staat. Het is hier regelmatig aanschuiven. Zoals je op de foto van een eerdere post kan zien staat de pomp in een hoekje en hebben wagens met de vulklep aan de chauffeurskant een probleem als er nog wagens staan te wachten. Misschien kan Q8 eens de optie bekijken om een 2e pomp te installeren!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...