Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Stevenvdg

Leden
 • Items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Stevenvdg's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

8

Reputatie

 1. Dank je wel voor je bericht! Ja de mensen zullen inderdaad wel eens gekeken hebben bij mij de laatste tijd ook geen gasgeur meer... Misschien ook met drukpomp of weet ik veel te maken.
 2. Hmmmmm kan ik niet echt geloven... Al die investeringen voor niets dan
 3. Nog een laatste update: Ze hebben mij nogmaals gebeld en bevestigd dat de zogenaamde gasgeur tijdens het tanken volstrekt normaal is en ook geen gevaar met zich mee brengt. Het is dus inderdaad omdat de veiligheidskleppen geen tegendruk hebben bij een lege tank. Op dit moment kan er een minimale hoeveelheid gas ontsnappen die een sterke geur met zich mee brengt. Dus eigenlijk niets om u zorgen over te maken.
 4. Ik kan u met zekerheid zeggen dat de beschermkap aan de tank geen optie is
 5. Ik denk dat je het best eens contact opneemt met vw D'Ieteren...
 6. Mijn garage heeft mij aangeraden om mijn tank om de 6 maand leeg te rijden, en zo staat het in mijn boekje ook. Wat ik mij ook af vraag: wat als je geen benzine mee vult maar gewoon CNG... Kan je dan rijden met een lege benzine tank?
 7. Oei ja de beschermkap hangt er toch aan hoor... Die remblokken die blijven hangen heb ik ook. Hebben ze daar iets aan gedaan? En wat schokken tijdens optrekken heb ik ook....
 8. Ze zouden er toch van overtuigd zijn dat de gasgeur komt via de terugslagklep. Deze werkt namelijk in 2 richtingen. 1 richting om gas tegen te houden en 1 richting om lucht in te laten. De lucht moet er in kunnen zoals eerder vermeld tegen vacuüm trekken. Als je een lege tank zou tanken kan het zijn dat de klep open staat om lucht in te laten. Vanaf het moment dat deze klep druk voelt slaat ze dicht. De tijd dat de klep nodig heeft om dicht te slaan kan er gas ontsnappen. Gezien gas zo sterk ruikt kan je zelfs de kleinste hoeveelheid ruiken.... Dit is hun voorlopige verklaring. Ook hebben ze dit doorgegeven aan de technische dienst van volkswagen om hun redenering te bevestigen.
 9. Update: juist telefoon gehad van D'Ieteren. Zij vinden het toch niet normaal dat ik gas kan ruiken onder de wagen. Ze zullen dit ook terug koppelen naar mijn garage. Ook heb ik laten weten dat er bepaalde mensen via een Forum ook eens zullen onder de wagen ruiken bij het tanken van een lege tank om te zien of zij gas ruiken. Ik had het hen laten weten dat ik eens mijn vraag op een forum gesteld heb gezien ik op deze manier een groot publiek kon aanspreken om er zeker van te zijn dat iedereen deze gasgeur kon ruiken. D'Ieteren zou het raar vinden als jullie dit ook zouden ruiken maar zijn wel benieuwd naar jullie ervaring. Bij deze nogmaals de vraag of jullie eens de moeite willen doen om te ruiken onder de wagen en dit te laten weten wat jullie ervaren. Mag ik dit dan ook informeren naar D'Ieteren? Ook wil ik hier duidelijk zijn dat ik dit Forum zeker niet wil gebruiken om te klagen of dergelijke, het is op vraag van D'Ieteren dat ik jullie ervaring zou doorgeven.
 10. Het is zo goed als onmiddellijk vanaf dat je begint te tanken.
 11. Maar niet als het lek enkel tijdens het tanken is. Dan heb je al het "duwend" geluid door het vullen van de tanken....
 12. Ja inderdaad bij mij begonnen ook alle alarmbellen te rinkelen. En bij de garage ook. Ik moest onmiddellijk mijn wagen binnen doen. Ze hebben alle terugslagkleppen vervangen. Ik mocht om mijn wagen komen en ze verzekerden mij dat ik geen gas meer zou ruiken.... Maar de geur was er nog. Toen kreeg ik het volgende antwoord: meneer, gezien we alle kleppen vervangen hebben zouden we niet meer weten waar er een lek zou kunnen zijn. Dus we vermoeden dat elke wagen dit wel zal doen. Je moet je geen zorgen meer maken.... Je kan wel raden dat dit geen antwoord was dat ik verwachtte.... Daarom eens de vraag hier online gezet of er mensen waren die ook eens onder hun wagen wilden gaan liggen tijdens het tanken bij lege tanken. Wie weet is het ook zo dat elke wagen altijd een beetje gas lost.... Maar ik kan het moeilijk geloven.
 13. Bij mij komt de geur dus vanonder de wagen [emoji14]
 14. Maar kzal er mij verder geen zorgen meer over maken. Is nu niet dat het er uit spuit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...