Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

SvenJ.

Leden
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

SvenJ. won de laatste dag op 20 februari 2021

SvenJ. had de meest gelikete inhoud!

Over SvenJ.

 • Verjaardag 30-11-1982

Recente bezoekers van dit profiel

656 profielweergaven

SvenJ.'s prestaties

Aardgas ontdekkingsreiziger

Aardgas ontdekkingsreiziger (3/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

27

Reputatie

 1. Ik denk da binnenkort de gemeente haar naam veranderd in Igean, want ze verkopen (of geven alles weg) aan Igean. Zelf mogen ze er wel blijven tanken, de hypocrieten. Allemaal vriendjespolitiek. Maar als Igean toch aan particulieren zou mogen verkopen denk ik da ze zeker nie goedkoper gaan zijn dan DATS. Ikzelf heb nog geen antwoord ontvangen op mijn mail, maar ik heb naar info@ gemaild.
 2. Ik denk nie da Janneke Hesp daar van ga wakker liggen. Door zijn beslissing (en de rest van de regerende Brasschaatse NVAers) heeft mijn vrouw en vele anderen binnenkort geen job meer. Ze hebben het containerpark al verkocht aan Igean en voor de ophaling van het restafval ook al Igean en hun diftarsysteem ingeschakeld waar ook al veel klachten over zijn. Ze houden mé niks meer rekening tegenwoordig. Ik hoop da ze bij de volgende verkiezing het deksel op hunne neus krijgen.
 3. Zeker doen! Ik heb vanmorgen ook al een mailtje gestuurd. Hoe meer, hoe beter, maar het zal toch weer niets uithalen. Het gemeentebestuur is er de laatste jaren hard op achteruit gegaan. Gemeente Brasschaat verkoopt de laatste tijd alles aan Igean
 4. Is het station overgenomen door de gemeente of door Igean?
 5. De pomp is misschien in staking tegen de hoge gasprijzen Ik hoop da ze nog wel hersteld wordt en de prijs hier een beetje normaal blijft, anders zal ik toch een heel stuk moeten omrijden om te gaan tanken zonder de dieven van Dats te sponseren 😕
 6. Het heeft nu toch 2 maanden gewerkt, dat is al een record Ik ben er vrijdag nog gaan tanken en toen werkte alles nog goed. Kon je zien op het schermpje hoeveel de prijs er nu is?
 7. DATS is er idd wel snel bij, ik dacht dat er maar een klein deel van ons gas van Rusland kwam? En ineens meer dan een euro erbij
 8. Volgens hun website 2,27€ /kg voor Hgas - 1,99 voor Lgas. Ik ben gisteravond nog maar vlug gaan voltanken bij GreenPoint in Brasschaat aan het ook al dure 1,95€ voor Hgas.
 9. De laatste tijd heb ik daar weinig problemen ondervonden. Enkele weken terug niet helemaal kunnen voltanken, maar voor de rest al een hele tijd goed gegaan.
 10. Zaterdag gaan tanken, op display stond weer dat de pomp niet beschikbaar was, maar ik heb het pistool verwijderd en terug gestoken en dan ging het ineens wel, dit had ik donderdag ook geprobeerd, maar toen hielp het niet. Ik weet dus nie of het nu toeval was of dat het daar aan lag, maar ik heb kunnen tanken. Er kwam na mij iemand tanken, met een Fiat Doblo als ik mij nie vergis, die had nog nooit problemen gehad daar, wij komen altijd op het foute moment denk ik @Lupuc Ik woon in Brasschaat en mijn woning wordt pas in 2023 omgezet naar Hgas. De instructies op de pomp kloppen idd niet volledig, dit heb ik hier ook al eens aangehaald. Ik denk wel dat de nederlandstalige instructies er ook op staan aan de andere kant van de pomp.
 11. Dit station ligt het dichtste bij mij thuis en het enige in de buurt met Hgas (ik weet niet van waar het gas komt, want hier in Brasschaat is er nog niet overgeschakeld?), maar voor Lgas heb ik nog wel genoeg opties waar ik op weg naar mijn werk kan gaan tanken. Hier is het altijd spannend, lukt het of lukt het niet Maar als alles in de buurt overgeschakeld is naar Hgas weet ik nie of er nog veel zijn die het risico nemen om weer voor een defecte pomp te staan, of de prijs moet meevallen (wat hier lange tijd wel is geweest, maar nu toch ook al opgeslagen is).
 12. Al enkele keren goed kunnen tanken, maar vandaag kwam er op de betaalterminal, na het insteken van mijn kaart, weer "de pomp is momenteel niet beschikbaar", dus niet kunnen tanken. Ik heb het een paar keer geprobeerd, maar altijd dezelfde melding.
 13. Vorige week maandag ben ik daar ook gaan tanken en heb 2keer moeten proberen. 1ste keer ook kaart aanvaard, groene knop ingedrukt en er gebeurde niets, teller van de vorige ging ook niet op 0. Direct dan nog eens geprobeerd en dan werkte alles goed.
 14. Station werkt weeral niet Op het scherm van de betaalterminal stond "De pomp is momenteel niet beschikbaar voor het afleveren van brandstof" Ik heb nu ook eens geprobeerd naar het nummer te bellen dat op de pomp staat, maar kreeg niemand aan de lijn.
 15. Prijs bij Greenpoint in Brasschaat is nog steeds 0,89€ (aardgaskwaliteit is daar steeds 100%), maar zoals ik hierboven schreef ben ik gaan "proberen" tanken, maar het station was weeral defect
×
×
 • Nieuwe aanmaken...