Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

SvenJ.

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

SvenJ. last won the day on July 9

SvenJ. had the most liked content!

Community Reputation

12 Goed

About SvenJ.

 • Rank
  Nieuw lid
 • Birthday 11/30/1982

Recent Profile Visitors

70 profile views
 1. Weet iemand of je het volume van de navigatie (ik gebruik Waze) ergens kan regelen of instellen? Ik gebruik AppConnect met Android auto, het volume van mijn Samsung staat laag, maar het geluid van de navigatie in de auto zou iets lager mogen.
 2. Ik ben daarjuist ook gaan proberen tanken en is ook niet gelukt. Volgens mij komt het doordat de noodstop ingedrukt was en wanneer deze dan terug uitgetrokken wordt zou het station terug moeten geactiveerd worden door een technieker voor deze terug werkt. Ik heb op de pomp geen gewone stopknop gevonden om het tanken te stoppen, hoewel deze wel vermeld staat op de uitleg op de pomp Vandaar dat misschien iemand de noodstop heeft ingedrukt. Op de display van de betaalterminal kan je wel stop drukken, dus misschien dat dit dan als gewone stopknop dient?
 3. Dit zijn idd de prijzen die je bij een merkgarage betaald. Ikzelf werk ook bij een garage (Vrachtwagens en bestelwagens). Ik verschiet zelf ook wel eens van de prijzen, die bepaal ik niet, de garage ook niet, maar wel het merk!! . De service kan wel verschillend zijn. Merkgarages zijn verplicht om hun werknemers dure cursussen te laten volgen, gereedschap van het merk aan te kopen, showroom aan te kleden met de juiste materialen, ... Ik wil deze prijzen zeker niet goed praten, maar deze had je bij elke andere VWgarage evenveel moeten betalen voor onderdelen en uren! Veel mensen vergeten dat een auto verslijt en geld kost na enkele jaren. Mijn Caddy heb ik daar juist aangekocht bij Rietje, eerste 2 onderhouden zal ik daar ook laten doen en daarna waarschijnlijk zelf onderhoud uitvoeren of naar een onafhankelijke garage. Als je TCnazicht niet gevraagd hebt, mogen ze deze eigenlijk niet uitvoeren/aanrekenen. Wordt er bij het binnenrijden niet specifiek afgesproken wat er uitgevoerd mag worden?
 4. Mijn eerste CNGtankbeurt ben ik daar enkele dagen geleden gaan doen. Heb 2 pogingen moeten doen, maar da lag waarschijnlijk aan mij omdat het den eerste keer wa zoeken is en het te lang duurde voor ik op de groene knop drukte denk ik Op het ticketje stond wel AdBlue ipv CNG, er staken nog ticketjes in het vakje, enkele met CNG en enkele met AdBlue op denk ik, maar er kan enkel CNG getankt worden hier. Voor mij had er juist een zilvergrijze VW Golf Variant getankt. Ik heb in mijn VW Caddy Maxi 30,21kg gekregen, is dit zowat het normale (mijn tanks waren zo goed als leeg)? Daar zou ik dan een 600km mee kunnen rijden volgens de boordcomputer (100% gaskwaliteit). De prijs voor vol te tanken valt goed mee na al die volle dieseltanks in het verleden
 5. Goed om te lezen dat dit nu ook Hgas is en aan ne goede prijs. Ik was van plan vooral bij Dats in Schoten te tanken aangezien ik daar bijna elke dag voorbij rijd op weg van en naar mijn werk, maar deze Greenpoint ligt bijna achter mijnen hoek. Bedankt voor de info.
 6. Sinds deze week ben ik een nieuwe CNGrijder Iets later dan verwacht ben ik woensdag mijn VW Caddy Maxi Family edition kunnen gaan ophalen. Deze zal vooral te zien zijn op de wegen in en rondom Brasschaat. Het is dus mijn 1ste CNGwagen, voordien heb ik 3 Passat's op diesel versleten, maar hiermee deed ik niet zo veel km's dus de volgende ging benzine of CNG worden. De Passat begon te verslijten en omdat we dit jaar nog geen inschrijvings- en wegentax moeten betalen voor de CNG had ik deze in januari besteld met de saloncondities (juist voor de negatieve publicatie over CNG). Ik heb nog getwijfeld over de Skoda Octavia, maar heb dus toch maar voor de Caddy gekozen. Ik lees hier al lange tijd mee, maar dacht mij nu ook maar even voor te stellen nu ik zelf ook een aardgasrijder ben.
×
×
 • Create New...