Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Ouro

Leden
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

7 Neutraal

Over Ouro

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat treft. Vandaag voor het eerst benzine getankt. De BC gaf al enkele dagen aan dat de tank leeg was. Er ging ook maar een goeie 9L in. Dacht ook dat het meer had moeten zijn.
 2. App-connect met telefoonvoorbereiding vind ik zeer handig voor navigatie (waze of google maps), muziek (spotify of deezer) en handen-aan-het-stuur bellen. Zou ik zo opnieuw kiezen. Het kunstleder icm met rubberen vloer is handig met mijn drie kleine koters, wel jammer dat de achterkant van de tweede en derde zetelrij niet in kunstleder is. Hondenhaar blijft er dus aanplakken. Een misser vind ik. Net zoals de elektrisch inklapbare spiegels alleen manueel in te klappen zijn als je nog in de auto zit. Ze klappen dus niet automatisch in wanneer je de auto sluit. Onbegrijpelijk. Ik heb gekozen voor beide packs die nu aan een spotprijsje staan (99euro). Een aanrader omwille van de mistlichten, DAB radio (dat geluid!) en inklapbare verwarmde zijspiegels en andere snufjes. Indium grey was in de running samen met mojave beige. Het is het laatste geworden. Modderspetters vallen dan niet zo op. Succes met je aankoop!
 3. In mijn vorige auto (Citroën Berlingo) kon mits 1 zetel opgeklapt mijn fiets volledig in de auto (zowel koersfiets als 26" mtb). Bij een gewone Caddy zal dat ook wel lukken. Bij mijn huidige Caddy maxi past ie volledig in de koffer. Hij rijdt wel minder vinnig als mijn 1.6 diesel. In de Ardennen vorige week heb ik toch moeten inschuiven tussen de vrachtwagens. Volgeladen weliswaar.
 4. Ik had die kaart nog niet gezien. Dat geeft moed. De kogel is nu door de kerk. Bedankt!!
 5. Caddy Maxi ? Ik kan natuurlijk rijden tot de gas op is en dan om de 150 km tanken. Wel een beetje gedoe vind ik.
 6. Ik sta op het punt een nieuwe auto op cng te kopen, maar het enthousiasme daalt evenredig met het aantal tankstations te vinden in Frankrijk, zeker op de weg naar Bretagne alwaar ik gaarne vertoef. Zonde eigenlijk, want dit zou voor mij een afknapper zijn. Ik hoop dat er hier iemand mij kan tegenspreken zodat ik toch met een gerust gemoed me naar de garage kan begeven. Anders wordt het waarschijnlijk een diesel of benzine...
 7. Ik vind het ook maar magertjes. Is het niet beter kunnen of van niet willen? De caddy heeft toch 25 kg? Is die chassis dan zo anders?
 8. Wordt de lentekorting vaak niet bovenop de garagekorting gegeven? De ene komt van de importeur (D'Ieteren) en de andere van de dealer. Of geloof ik nog te veel in SInterklaas?
 9. Ik stond ook op 't punt om deze week een Variant te kopen. Helaas geldt de lentekorting niet meer, nochtans tot 3/05. Wss door teveel bestellingen. Net die korting trok me over de streep om nu op CNG over te schakelen ondanks dat mijn auto nog prima rijdt. De garage had me bijna een caddy verkocht, maar na de huidige berlingo wil ik toch iets sportiever. Ondertussen ben ik te warm gemaakt om nog terug te krabbelen. Wordt wss een variant of octavia uit Duitsland. + voor Variant: composiettanks, zuiniger, groter aardgasbereik, meer pk + voor Octavia: goedkoper in onderhoud, meer passagierruimte, meer bereik door benzinetank Klopt mijn lijstje? Nog iets aan toe te voegen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...