Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

Arnold

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Arnold

 • Rank
  Nieuw lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zou toch ook in Nederland wat meer reclame maken. Hier valt nog heel wat winst te behalen. Bij het gros van de mensen is cng niet eens bekend. Wil het hier een succes gaan worden moet je echt wat meer “ gas geven “ met de promotie van dit verhaal in samenwerking met de dealers !!
 2. Niet alleen de VAG-groep maar vooral ook de media geeft hier geen aandacht aan. In Nederland heerst er complete stilte en bij bijna ieder bedrijf staan wel meerdere laadpalen voor elektrische auto’s ... zeg het maar ...
 3. Arnold

  Groengas of LNG ?

  Maar zit er verschil in groengas dus biogas en aardgas qua actieradius bedoelde ik eigenlijk?
 4. Zit er verschil in de kwaliteit van groengas ten opzichte van LNG. En waar heb je de hoogste calorische waarde mee ? En dus grotere actieradius ?
 5. Begrijp het ook niet helemaal. Ik was in Nederland bij twee Skoda dealers 1 was zeer positief over cng de ander zeer negatief en raadde mij af een dergelijke uitvoering te kopen. Seat dealer begon ook te lachen en raadde aan gewoon lekker een diesel te nemen. Naar mijn mening heeft cng echt toekomst maar als de gemiddelde dealer al zo negatief is gaat dat echt niet van de grond komen. En waarom ........???? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 6. Wat is je ervaring met de caravan er achter? Ik heb ook een caravan van 1300 kg en vroeg mij af of de cng dit goed trekt. Met name het koppel van 200 NM heb ik mijn vraagtekens bij. Maar hoe rijdt de combinatie ?
 7. Ik overweeg een octavia cng aan te schaffen in plaats van mijn diesel. Vraag mij echter af hoe het met de kogeldruk zit. Ik zie hier op het forum verschillende leden die achter deze octavia een caravan trekken. De max. kogeldruk is echter op 56 kg vastgesteld. Dat is voor een gemiddelde caravan niet haalbaar. Ik heb nu een max kogeldruk van 75 welke ik ook regelmatig op 85 heb zitten maar hoe is dit bij een cng-uitvoering? Zijn er hier mensen met ervaring op dit gebied ?
×
×
 • Create New...