Ga naar inhoud

Berk

Leden
 • Aantal items

  29
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Berk

 1. Neen er is geen update linkje. auto heeft 2 maanden te koop gestaan zonder succes .Er waren geen of zeer weinig geïnteresseerden . En bij een eventuele overname bij Audi gaven ze te weinig . Dus ...ik blijf gewoon met mijn golfje verder rijden 😉.
 2. Hoi aardgasrijders, Doordat ik toch wat gewrongen zit met het beperkte aanbod van cng-stations in frankrijk en spanje verkoop ik mijn zeer compleet uitgeruste VW golf 1.5 dsg 130 pk versie. eerste ingebruiknane januari 2020 bj 12/2019 Meer info zie link Groeten Bjorn, https://aanbod.autoscout24.be/ListingOverview?articleId=415554811
 3. Of jou garage is van mening dat er geen long life olie op moet en hebben er gewone olie in gedaan en deze ook aangerekend aan de correcte prijs .
 4. Als je op onderhoud gaat scannen ze de chassisnummer van u auto . Dan krijgt de garage alle info wat er moet gebeuren en welke olie zij moeten gebruiken .Dus dit is volledig geautomatiseerd door VW zelf, dit is om de mobiliteit garantie te kunnen garanderen van VW . Dus de codes op de officiële VW factuur zijn ook de juiste . Als op de factuur staat dat er long life olie is gebruikt is dit doordat het voorgeschreven is door VW .
 5. Dus de officiële VW Dieteren ( invoerder VW België ) klantenservice geeft mij de verkeerde informatie ? Zij hebben hun info, staat letterlijk te lezen gehaald van hun technische diensten . Lijkt mij straf ,maar niets is uitgesloten natuurlijk . Voor alle duidelijkheid het antwoord hier te lezen van Dieteren klantenservice komt niet van mijn garage .
 6. Heel raar , het antwoord van VW België was toch duidelijk ??? Of zouden ze mij de verkeerde informatie hebben gegeven ?
 7. Vandaag antwoord gekregen van VW België.
 8. Dat klopt, mijn auto is ook enkel op cng ingeschreven, Ondanks er ook een 9 l benzine tank in zit. Dit is trouwens ook de reden waarom VW besloten heeft voor de benzinetank te verkleinen naar 9 liter.
 9. Al het u moest lukken , laat het mij dan weten aub . Ik heb al verschillende zoekopdrachten geprobeerd maar 0 resultaat . Het is echt vreemd . Zelfs geen info over welk type olie er op de motor moet ( voorgeschreven) In het boekje dat bij de auto zit staat geen info over de nieuwste cng motor .
 10. Bij nieuwe VW 's is geen onderhoudsboekje en of onderhoudsvoorschriften boekje met info over hoe en wanneer wat moet gebeuren bij .
 11. Factuur is nog niet betaald , daarom dat ik eerst met zekerheid wil weten welke olie voorgeschreven is voor 1.5 130 pk motor.
 12. Ik heb ook 2 keer benzine getankt 1 keer bij het afhalen en 1 keer toen hij op reserve stond . Ik rij altijd op cng . Ondertussen heb ik een email gestuurd naar VW aftersales met mijn bedenkingen en vragen over de voorgeschreven onderhoudsvoorschriften.
 13. Idd dat zijn ook mijn bedenkingen. Ik heb nu 15500 km op de teller staan en ik heb nog maar 1 keer benzine moeten tanken ( 5 l bijvullen) dus dat is nog niet eens de volledige 9l tank ,wat ook normaal is want hij rijdt enkel de eerste+- 1,5 km op benzine na het vullen van de cng tank . Ik denk zelfs dat die benzinereiniger niet mag blijven zitten in de leidingen van m'n auto . En ll olie ? Heeft hier iemand een antwoord op of dit wel dan niet voorgeschreven is voor de 130 pk motor?
 14. Het is volgens mij inderdaad longlife olie ,er staat toch ll op de factuur .
 15. Hoi, Ik vermoed dat ze mij serieus in de zakken hebben gezeten bij vw Jaspers In Bree. Ik heb mijn eerste oliewissel laten uitvoeren op 15000 km . Kostprijs 219€ .
 16. Waar haal jij die informatie ? Ofwel mis ik bepaalde stukken van de meerdere artikels die sinds vrijdag verschenen zijn ,ofwel ben ik gebuisd voor begrijpend lezen .
 17. Dan kunnen ze beter een andere belasting verzinnen e , die enkele aardgas rijders gaan de staatskas niet vullen denk 🤣
 18. Het zal allemaal de volgende dagen weken wel duidelijk worden hopelijk . Maar met de info die ik nu heb kan ik niet uitmaken wat nu juist gaat gebeuren met de jaarlijkse verkeersbelasting . Typisch Belgisch zekers ? Het is blijkbaar te moeilijk om van de eerste keer juist en volledig te communiceren met de media ( of het is te moeilijk voor de media , nieuwsdienst om voor de eerste keer een volledig en duidelijk artikel te schrijven) ...kies zelf maar 😉
 19. Staat niet specifiek vermeld dat het ook over de jaarlijkse verkeersbelasting gaat , maar laten we hopen dat dit ook onder het gehele fiscale gunstregime valt.
 20. Oké dankjewel voor je duidelijk antwoord. Kan je mij een link naar deze info bezorgen?
 21. Biv is me duidelijk, jaarlijkse verkeersbelasting echter niet .
 22. Zoals ik het begrijp gaat er voor reeds ingeschreven cng wagens niets veranderen . enkel voor nieuwe inschrijvingen vanaf 2021. Of zie ik dit verkeerd?
 23. Ik heb ondertussen 1500km op de teller staan , en ben super tevreden dat ik de overstap gemaakt heb naar cng . Het gemiddelde verbruik op de 1500 km is momenteel 3,7kg /100km. Mijn auto geeft aan dat de kwaliteit 100%gas is .
 24. +- 17,5kg dacht ik .
 25. Bedankt allen voor jullie informatie . Ik heb gecheckt welke kwaliteit er in mijn tank zit en deze is 100%.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...