Aardgasrijder.be wordt gesponsord door Mefirst! Betaal jij ook te veel voor je autoverzekering? Vergelijk nu online de beste autoverzekering via Mefirst.be: de vergelijkingssite voor verzekeringen

Johan

Leden
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over Johan

 • Titel
  Nieuw lid
 1. 's nachts tanken in Frankrijk

  Ik heb het certificaat om CNG te mogen tanken bij Aral in Luxemburg bekomen via de VW-invoerder D'Ieteren. Dit gebeurde via mail. De tankstations in Luxemburg zijn open 7 op 7 en ik vermoed van 6 tot 21 uur. Prijs op 17/04 0,714 euro. Frankrijk 1,26 euro.
 2. Bij het tanken te Merl bij Aral had ik een probleem: er was een gaslek in de aanvoerslang, dus deze van de gaspomp naar de wagen. Is dit gevaarlijk? Is er kans op brand of ontploffing, bijvoorbeeld door een vonk bij het starten? Voor alle duidelijkheid: ik zette het tanken stop via de noodknop en verwittigde de aanwezige bediende, welke alle pompen onmiddellijk stillegde uit veiligheidsoverwegingen. Waarschijnlijk was er meer gas aangerekend dan effectief in mijn tank terechtkwam. De verantwoordelijke 'vergoedde' mij: ik kreeg de tankbeurt volledig gratis. Persoonlijk toch een bedenking: tanken bij een onbemand station (zoals overal in Frankrijk) houdt een zeker risico in.
 3. Valence

  Ik heb getankt in Valence op maandag 24/10 en maandag 31/10. Dit lukte perfect.