Subsidies voor een fossiele brandstof wordt momenteel ter discussie gesteld. …

Reactie op Vlaamse regering steunt rijden op aardgas door Alexander.

Subsidies voor een fossiele brandstof wordt momenteel ter discussie gesteld. Ik ben blij te lezen dat schonere voertuigen wel gestimuleerd worden door de overheid.
Goede overzichtelijke blog trouwens

Alexander Heeft ook gereageerd op

Vlaamse regering steunt rijden op aardgas
DATS doet er alles aan om iedereen op CNG te laten rijden. Ik ben zelf blij dat toch iemand de verantwoordelijkheid heeft genomen om CNG uit te bouwen in België. De overheid hinkt weer mijlenver achterop hier in België. In het buitenland staan ze veel verder met de uitbouw van tankstations.
Zelf ben ik blij dat de overheid eindelijk de kaart van hernieuwbare energie heeft getrokken EN ook aardgas heeft gekozen, omdat aardgas toch betaaldbaarder is dan een volledig elektrische wagen. De electriteit is megaduur aan het worden, dus aardgas is een goed alternatief.
Zelf rij ik een jaar op CNG, dus ik juich het initiatief toe om 4 jaar geen verkeersbelasting te hoeven te betalen.


Recente reacties door by Alexander

Persbericht: Q8 Mechelen CNG geopend
Hey David

Het gaat over een 300-tal CNG-tankstations in heel Belgie tegen 2020, dus niet in ieder dorp 🙂 🙂 🙂
Sommige steden zullen meer dan 1 station tellen.


Premie aardgas in 2016? JA !
Eigenlijk valt dat tegen, een kleine 2000 voertuigen op CNG in Vlaanderen. Dit is het gevolg van het jarenlang diesel promoten. CNG is ook niet heilig, net zoals elektrisch rijden, maar met een extraatje kan het toch een aantal mensen extra overtuigen lijkt me.


Premie aardgas in 2016? JA !
Wij gaan volgend jaar kijken naar ofwel een diesel ofwel een CNG wagen, het zal naast de aanschafprijs ook afhangen van de prijs per km en verzekering. Heeft Ford ook modellen op CNG?


Premie aardgas in 2016? JA !
Ik heb interesse in de VW Up! op CNG, die prijs valt goed mee. Het wordt een echte stadsauto voor in Leuven 🙂


Premie aardgas in 2016? JA !
Goed nieuws voor de toekomstige rijders op aardgas, een premie is altijd leuk meegenomen. Ik hoop wel dat CNG nu echt van de grond kan komen in Vlaanderen, want het aantal tankstations is nog niet zo veel.


Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.