Fotobericht: Minister Tommelein opende PitPoint CNG-tankstation in Antwerpen

Fotobericht: Minister Tommelein opende PitPoint CNG-tankstation in Antwerpen

Vandaag werd het tweede CNG-tankstation van PitPoint clean fuels in België officieel geopend. Dit is de aftrap voor een reeks van vijf nieuwe Aardgas-tankstations die de komende vijf maanden geopend worden door PitPoint in de regio Antwerpen. Zo werkt PitPoint mee aan het verduurzamen van de mobiliteit voor ondernemers én particulieren.

De officiële opening werd verzorgd door Bart Tommelein, Viceminister-President van de Vlaamse Regering, Vlaams Minister van Financiën, Begroting en Energie.

Minister Tommelein moedigt de vergroening van de verkeersfiscaliteit aan en zorgt voor een verderzetting van het beleid. “De intrede van een nieuwe speler met ambitieuze plannen in de markt van aardgastankstations is een bewijs dat er in Vlaanderen een toekomst is voor duurzame brandstoffen. De luchtkwaliteit in Vlaanderen moet verder verbeteren en kiezen voor schonere brandstoffen zoals aardgas kan daarbij helpen. Het beleid van de Vlaamse regering ondersteunt deze transitie. Schonere lucht is tenslotte belangrijk voor ons, onze kinderen en kleinkinderen”.

PitPoint directeur in België, Geert Degroote, vult aan: “Ik zie een goede match in ambities met het beleid van de Minister en PitPoint’s plannen voor België”.  PitPoint clean fuels streeft namelijk ook in België naar 100% schoon vervoer”.

Minister Tommelein dhr Maes en dhr Degroote (Kopie)

Foto: Minister van Energie, Bart Tommelein, Dirk Maes, directeur Brandstoffen Maes en Geert Degroote, directeur PitPoint België openen CNG-tankstation in Antwerpen
Minister Tommelein en CNG-tankzuil (Kopie)

Foto: Minister van Energie Bart Tommelein en CNG-tankzuil

Minister Tommelein tankt CNG (Kopie)

Foto: Minister van Energie Bart Tommelein tankt CNG

Een reactie op “Fotobericht: Minister Tommelein opende PitPoint CNG-tankstation in Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.