Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Audi A5

Leden
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Audi A5's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid
 • 1 jaar lid

Recente badges

7

Reputatie

 1. eindelijk een bericht van audi met een beetje uitleg. Ok, het is bijzonder summier en enkel te vinden op de Spaanse website van Audi, maar met de trieste non-communicatie is dit toch een aardverschuiving. Zou iemand in Spanje zijn boekje te buiten zijn gegaan? Lol www.audi.es › web › modelos › a4-avant... Nuevo A4 Avant g-tron > Audi España 1 dag geleden - El nuevo Audi A4 Avant g-tron aún no está a la venta. Actualmente toda la gama del modelo está pendiente de aprobación, y por lo tanto, no está sujeto a la Directiva 1999/94/CE. Servicios Cliente · Nuevo A4 allroad ... www.audi.es> Web> Modellen> a4-avant ... Nieuwe A4 Avant g-tron> Audi Spanje 1 dag geleden - De nieuwe Audi A4 Avant g-tron is nog niet te koop. Momenteel is de gehele modellenreeks is in afwachting van goedkeuring, en is daarom niet onder Richtlijn 1999/94 / EG. Klantenservice
 2. Er hing een paar maanden geleden een gele affiche bij de Dats in Boutersem betreffende de aanvraag van een (milieu) vergunning. ik belde met Dats24 met de vraag of er toevallig een CNG station zou komen en na even met een collega te checken lieten ze me weten dat die inderdaad in aanvraag was. Een paar weken later belde mijn vrouw nog eens om bevestiging te krijgen als ook een timing. Men liet toen weten dat het station er eind dit jaar al zou zijn. Super fantastisch nieuws want in de buurt is er geen ander CNG station. Alleen bizar dat er nog niets over gecommuniceerd werd. Iemand anders nog iets gehoord?
 3. Met een automaat zou ik enorm geïnteresseerd geweest zijn... spijtig dus
 4. Ze gaven geen specifieke reden maar vermelden wel dat er niet veel verkocht werden. Ik vermoed dat hun keuze om resoluut voor hybride/elektrisch te gaan de hoofdreden is. Alle know-how zal daarop worden toegespitst. Ik snap niet waarom ze de dure en vervuilende T5 motor verkozen met 245 pk! De gemiddelde CNG rijder wil niet betalen voor die pk's!
 5. Ik heb vandaag van de Volvo garage te horen gekregen dat men stopt met de verkoop van de Volvo V60 Bi-fuel! (je kan er zelfs geen meer bestellen) De Volvo V90 is voorlopig nog wel bestelbaar, maar zal ook binnenkort stopgezet worden.
 6. Niets beloofd: ik bedoelde gewoon dat we zo lang moeten wachten dat de auto straks eentje van 2018 is ipv mid 2017. Levering in juli of augustus: klinkt ongeloofwaardig! (En als het een S tronic is al helemaal )
 7. Joepie... we gaan allemaal rondrijden met een auto die een jaar jonger is dan voorzien.
 8. Blijkbaar is de A5 g-tron met een manuele versnellingsbak opnieuw bestelbaar. Op de S tronic (automaat) is het nog even wachten. Er komt dus een beetje schot in de zaak (mag wel na zoveel maanden zonder vooruitgang) al denk ik niet dat iemand zijn A4 of A5 g-tron voor midden september zal ontvangen. Ik hoop alvast op oktober... dan kan ik hem evengoed inschrijven in januari (exact een jaar nadat ik hem eerst besteld had)
 9. Nieuw op dit forum en wacht zelf ook op nieuws over de A5 g-tron die ik in januari bestelde. Het gebrek aan een degelijke communicatie is zeer frustrerend. We zijn ondertussen 4 maanden verder en totaal geen zicht op tijdstip van levering. Iemand anders nog nieuws ontvangen over A4/A5?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...