Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Peter G

Leden
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Peter G's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

10

Reputatie

 1. Hey @tonton , goed om te horen. Je hebt zeker een punt, maar ik doe liever geen aankoop van meerdere tienduizenden euro's bij een firma die schrik heeft om de waarheid te vertellen en dan maar verkiest om gedurende maanden niet te communiceren. Als je vragen stelt, wordt de vinger gewezen van de dealer naar de invoerder en die nog een keer de schuld op de fabriek kan steken. Alsof ze hier nog nooit mee te maken hebben gekregen. Als klant wil je een aanspreekpunt dat in naam van heel het merk spreekt en kan opkomen voor fouten bij de collega's. En dat vooral pro-actief en constructief naar oplossingen zoekt, samen met de klant. Dat is toch echt old school-dienstverlening, niet waardig voor een merk dat zo'n knappe auto' s kan produceren!? Maar dat krijg je als je met exclusieve import en dealers werkt. Als bij Bol.com of Coolblue je bestelling van enkele luttele euro' s enkele dagen vertraging oploopt, wordt je meestal pro-actief geinformeerd, is er een support-afdeling die echt zoekt waar het probleem zit, worden er schappelijke compensaties aangeboden .... Die voorbeelden zijn lang niet perfect, maar het wordt tijd dat VAG z'n mentaliteit en bedrijfscultuur bijbeent naar een niveau van dienstverlening dat in 2017 'normaal' is. Dat is mijn persoonlijke ervaring hé. ;-)
 2. Mooi inderdaad ! Ik heb nooit een overnameprijs doorgekregen van m'n dealer en ze hebben die dus ook niet, zoals wel beloofd was, vastgepind. :-( Dus zelf maar verkocht. Worden er ook al handgeschakelde g-trons uitgeleverd??
 3. Bedankt @GuyL Dat werd tijd, denk ik zo, dat ze je iets voorstellen. Maar dus geen échte leveringsdatum voorzien? Op lange baan geschoven???
 4. @victor , op 27 juli zegt je dealer dat de auto in Kortenberg is toegekomen en dat het een 2-tal weken duurt om de auto uit te leveren. Op 3 augustus blijkt dan plots dat de auto nog niet is afgewerkt en dus de fabriek in Duitsland nog niet verlaten heeft. Via Audi Import heb je dan zelf kunnen uitzoeken dat de fabriek gesloten is en vanaf 21 augustus terug verder werkt. Een realistische leveringsdatum is nog steeds niet gecommuniceerd en lijkt de eerste weken ook niet te komen. Waarom kan een dealer dat niet gewoon eerlijk naar de klant communiceren? Hebben zij echt die informatie niet en verzinnen ze dan maar wat om je aan het lijntje te houden? Dit gaat toch over een serieuze aankoop, niet? Dit klinkt allemaal zo onprofessioneel. Kan D'Ieteren zich echt alles permitteren? Ben je ondertussen nog geen 25% over de oorspronkelijke levertermijn? Is het geen tijd om eens naar een consumentenorganisatie of journalist te stappen?
 5. Heeft er al iemand een concrete bevestiging van een afspraak om z'n A4 of A5 g-tron bij de dealer op te pikken? Ben wel heel benieuwd.
 6. Is dat gelukt @erik6 ? Ben je de auto mogen gaan afhalen? Benieuwd!
 7. Ik heb een onverwachte vraag: ik wil even polsen of er interesse zou zijn in de overname van mijn splinternieuwe A4 g-tron die afgeleverd zal worden de eerste dagen van augustus? Ik ga hem om persoonlijke redenen niet in gebruik kunnen nemen. Heel veel opties, argusbruin, manuele koppeling, sport-versie, duo-leder, trekhaak, pack business plus, ... Het is een BTW-wagen en hij komt dus recht van de dealer. Graag via een privé-bericht reageren voor meer details.
 8. Dealer belde vandaag ivm m'n Audi A4 g-tron manuele versnelling - Bestelling : 24 januari - Originele leveringsdatum : 30 juni - Aankomst in België : 27 juli, levering 2 dagen daarna
 9. Wat hebben ze je beloofd? Mijn leveringsdatum is verstreken en er is geen communicatie geweest. Bij navraag vandaag, blijkt er plots een algehele productiestop geweest te zijn (dat is nieuw, haha) en gaat de dealer er nu alles aan doen om de bestelling vroeger in de productierij te krijgen .... "ze gaan er een van de dagen echt aan beginnen". Levering begin augustus of einde juli zou nog mogelijk zijn, maar uiteraard nog te bevestigen.
 10. Interessant nieuws @Audi A5 ! Hoe werd je dit gecommuniceerd? Waarop heb je die timing kunnen baseren? Bedankt !!
 11. Zowel Knack als Vroom.be schrijven in de trend van "De A4 Avant en A5 Sportback g-tron kunnen vanaf augustus worden besteld en vanaf oktober worden geleverd." Dat zal dus de communicatie naar de persmensen geweest zijn. Benieuwd wanneer, en wat, de klanten te horen zullen krijgen. http://www.vroom.be/nl/autotest/test-audi-a4-avant-a5-sportback-g-tron
 12. Hallo @Aardgasrijder , in die thread wordt duidelijk (en dat bevestigde ook m'n dealer) dat A3 en A4/A5 in deze materie een verschillend verhaal zijn. Technologisch gezien zijn het ook zeer verschillende auto's.
 13. Omdat ik vermoed dat de levering van de A4 en A5 's de komende maanden nog wat voeten in de aarde gaat hebben, even een specifiek topic aangemaakt. ik bestelde eind januari een A4 met als leveringsdatum 30 juni. Half mei de Mechelse dealer opgebeld met als feedback: levering is nog niet bevestigd maar nog steeds gepland tussen 15 juni en 15 juli, productie nog niet opgestart. Half juni nog eens checken. To be continued!
 14. Ook besteld, levering einde juni. Dat is wel een stevige wachttijd. Had ik anders ingeschat voor een auto die al rijklaar in Frankfurt getoond werd in september 2015 ! Het was de eerste bij de Mechelse dealer. Virtual cockpit is ook niet combineerbaar omdat er extra informatie op het dashboard staat over het gasverbruik. Niet dat ik het zou nemen. En nu 5 maand aftellen ... m'n discrete sticker uiteraard al besteld!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...