Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Xavier 84

Leden
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Xavier 84

 • Rank
  Nieuw lid
 1. Bedankt voor de info 👍 over 2 weken ga ik er ook proberen te tanken.
 2. Net even gekeken op de website van buitenlandse zaken. https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen/luxemburg Daar is voorlopig nog niets te lezen dat de grenzen zouden sluiten. hopelijk blijft dat ook zo đŸ€žđŸ€žđŸ€ž
 3. Welke van de 2 tankstations bedoel je met Total Avignon? 4316 Route de Marseille, 84140 Avignon, Frankrijk of 950 Cours Cardinal Bertrand de Montfavet, RN7, 84140 Avignon, Frankrijk
 4. Hou ons op de hoogte Steven van je tankervaringen? Wij reizen 28/07 ook die richting uit (FrĂ©jus) en wil ook gaan tanken in bovenstaande tankstations.đŸ€žđŸ€žđŸ€ž
 5. 😁 Ik heb me voorgenomen, proberen volledig op CNG te rijden tot aan de Cote d’ Azur. Heb me goed voorbereid met tankstation uit te zoeken en evt. ook nog altijd een 2de optie te nemen als bv. een tankstation niet moest werken. Wij hebben eveneens idd euro 6. Van die kleine benzinetank dat is zoals brembos hierboven schrijft => Europa.... Voor te janken... Ik zal je zeker briefen ivm de tankstations. Wij reizen met 2 volwassen personen, 1 kind en 2 chihuahua's met een dakkoffer boven op. Zal je ook briefen wat mijn rijbereik is bij +/- 130km/h.
 6. Wij hebben ook een A5-Gtron 😉. Wij hebben wel nog een benzinetank van 25 liter en 19kg aan Cng. (Model 2018) 400km heb ik ook nog nooit gehaald. Maar als je continu op de snelweg rijd met cruise control +/-130km/h dan zou je toch zeker 300km moeten kunnen rijden op Cng (En ik denk nog wel meer ook). Voor ons is het ook de eerste keer naar zuid Frankrijk op Cng. Het verwittigen van de Cng-stations is een formaliteit denk ik. Ik hou je in ieder geval op de hoogte van onze bevindingen.
 7. Hallo, Wanneer vertrek je? Wij gaan ook die richting uit op 28 juli. En ik ga ook een deel van je tankstations proberen gebruiken voor CNG te tanken. Zoals: - Luxemburg Aral - Dion maar dan de pomp van Air Liquide met Romac kaart. (Heb ik vorige week aangevraagd en is nog onderweg) - Lyon simandres - Total Avignon ( Nieuw => kan je normaal tanken tegen 15 juli ongeveer) - V-gas Puget Sus Argens.
 8. Dan zal ik die Romac fuel Card maar snel aanvragen. Dus de pomp van Air liquide in Dijon heeft een betere druk dan de pomp op chemin des lestillieres? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen de komende weken.
 9. Dag Kris, Wij vertrekken eind juli naar de CotĂ© d’ Azur (FrĂ©jus). We komen uit Limburg en ik heb de volgende route uitgestippeld om er (hopelijk) te geraken op CNG. - Aral Merl Luxemburg - Engie Chemin de lentilliĂšres Dijon - Avia Montelimar - V-gas Boulevard du commerce Puget sus Argens Ben jij (of iemand anders) er nog onlangs gaan tanken? Onze betaalmogelijkheden zijn Maestro, MasterCard of Cash. Alvast bedankt voor jullie antwoorden. Grt Xavier.
×
×
 • Create New...