Ga naar inhoud

bizon

Leden
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over bizon

 • Titel
  Nieuw lid
 1. bizon

  SsangYong Korando op CNG

  Sorry voor het late antwoord , ik kreeg nergens bevredigende antwoorden niet bij de dealers van Ssangyoung en ook niet bij de gekende plaatsers van CNG installaties , en heb er heel wat gedaan hoor. Bij mij ging het om de Korando Saphire 1.5 automaat CNG, het is uiteindelijk deze wagen geworden maar dan op LPG , ik weet dit is het CNG forum maar wou toch antwoorden , ik doe momenteel 500km op een lpg tank van 50 liters sonbi
 2. ben bij AGS geweest en heb met de baas gepraat die moest mij het antwoord ook schuldig blijven , dus blijf er maar ene meer over denk dan aan iemand van eeklo .
 3. dank alvast. ga deze week langst bij AGS laat mijn bevindingen wel weten . Ik dacht dat er iemand van AGS hier op het forum zat .
 4. Dank u ga mij daar eens informeren , dacht het ook die doet het ook voor Suzuki . sommige dealers zeiden dat het op de kade zelf gebeurde.
 5. Ik ben bij verschillende ssangyoung dealers geweest om te achterhalen waar deze cng installatie geplaats wordt maar wisten het blijkbaar ook niet , en de dealer die ssangyoung verkocht en cng zelf plaatste was duurder ( lees geen korting) dus als er iemand toevallig iets meer weet hoor ik het graag . Iemand die toevallig op het autosalon is geweest en een foto van van het inhoud led display heeft ( hopelijk niet zo een goedkope schakellaar )
 6. ik volg dit topic ook heb namelijk de zelfde interesse in de zelfde wagen ssangyong korando benzine 163pk 2wd. Ik heb wel een test rit gedaan met diesel versie ( benzine versie was toen nog niet verkrijgbaar pas bij autosalon 2020) mag ik vragen waar jii hebt test gereden .
 7. SsangYong Korando nu ook op CNG verkrijgbaar heb veel interesse in deze wagen maar vindt de tankinhoud aan de kleine kant namelijk 11 kg. Weet er iemand hier op het forum door wie die installaties worden geplaatst vermits ik denk dat het niet fabrieksaf ingebouwd wordt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...