Ik heb het programma gisteren gezien en wat ze wel …

Reactie op Voor het zelfde geld: Groene wagens door Ik rij op LPG.

Ik heb het programma gisteren gezien en wat ze wel vergeten te melden zijn is dat bij bijna alle elektrische wagens de batterij geleased moet worden wat komt op ongeveer 75 euro per maand. Dit maakt dus van de elektrische wagen de duurste om mee te rijden (75x 12 = 900 euro per jaar zonder nog maar 1 km gereden te hebben) En waarom stond LPG niet in de test: milieu vriendelijk en spotgoedkoop (45 cent de liter), wel een extra tax van ong 200 euro maar die haal je er zo terug uit

Ik rij op LPG Heeft ook gereageerd op

Voor het zelfde geld: Groene wagens
Mijn volgende wagen zal sowieso terug een diesel zijn. Je moet zot zijn om telkens 40 minuten te wachten tot je batterij opgeladen is, als er zelfs al oplaadstations zijn. Je weet ook nooit of je wel op je bestemming zal geraken. De prijs van elektriciteit zal ook wel omhoog gaan vanaf er voldoende wagens rijden.


Voor het zelfde geld: Groene wagens
Het is vrij simpel. 30jaar is er niks gedaan aan dit probleem. De hete patat is nu doorgeschoven naar de regering Michel 1. . Veel te veel partijen die medezeggenschap moeten hebben. Ondertussen staat alles stil, ringland, bam etc. Wagens vervuilen, elekriciteit zelf opwekken wordt sterk belast voor de kleine man met hun onwettelijke prosumenten taks. Dus wat heeft het zin om elektrisch te rijden? Er zijn geen oplaadpalen of toch bijna geen. Cng tanken waar kun je dat? Helaas op te weinig plekken, bekijk NL, Duitsland en Italie maar eens… Allemaal tegengehouden door incompetente regeringsleiders.


Voor het zelfde geld: Groene wagens
Zo zuinig zijn hybrides nu ook weer niet. Veel hybrides rijden electrisch maar tot 30 km/h en dan schakelen die naar benzine. Geef nu toe: wie rijdt er nu 30km/h? Als ze dat zouden optrekken naar 50 zouden bebouwde kommen properder zijn.


Recente reacties door by Ik rij op LPG

Persbericht: Q8 Mechelen CNG geopend
Hey David

Het gaat over een 300-tal CNG-tankstations in heel Belgie tegen 2020, dus niet in ieder dorp 🙂 🙂 🙂
Sommige steden zullen meer dan 1 station tellen.


Premie aardgas in 2016? JA !
Eigenlijk valt dat tegen, een kleine 2000 voertuigen op CNG in Vlaanderen. Dit is het gevolg van het jarenlang diesel promoten. CNG is ook niet heilig, net zoals elektrisch rijden, maar met een extraatje kan het toch een aantal mensen extra overtuigen lijkt me.


Premie aardgas in 2016? JA !
Wij gaan volgend jaar kijken naar ofwel een diesel ofwel een CNG wagen, het zal naast de aanschafprijs ook afhangen van de prijs per km en verzekering. Heeft Ford ook modellen op CNG?


Premie aardgas in 2016? JA !
Ik heb interesse in de VW Up! op CNG, die prijs valt goed mee. Het wordt een echte stadsauto voor in Leuven 🙂


Premie aardgas in 2016? JA !
Goed nieuws voor de toekomstige rijders op aardgas, een premie is altijd leuk meegenomen. Ik hoop wel dat CNG nu echt van de grond kan komen in Vlaanderen, want het aantal tankstations is nog niet zo veel.


Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.