Te Koop: CNG Sticker

Sinds enkele dagen is het mogelijk om een CNG Sticker aan te kopen via aardgasrijder.be

Deze CNG-sticker voldoet aan de Europese en Belgische wetgeving en is discreter dan de standaard reflecterende grote sticker die wordt afgegeven bij aankoop van je CNG-wagen. Al onze CNG-stickers zijn niet-reflecterend, dus ook minder opvallend. Ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.cng

Betaling is mogelijk via overschrijving of het welbekende Paypal.
Bestel je stickers nu via de nieuwe webshop.

Voor professionele klanten, gelieve uw BTW-nummer niet vergeten te vermelden in het veld ‘Bestelnotities’.

18 reacties op “Te Koop: CNG Sticker

  • Aardgasrijder zegt:

   Beste Marc
   Bedankt voor je reactie.
   Zoals wordt aangegeven in de shop bij de Europese sticker (ruitje) kan je lezen dat deze sticker wordt gedoogd door de keuringsstations. Het is uiteraard raadzaam om de Belgische (en grotere lelijke) sticker te kleven.
   Mvg Jurgen
   Beheerder aardgasrijder.be

   Zie reacties
 1. van daele kris zegt:

  beste,
  is het nog steeds zo dat je met CNG niet in een ondergrondse garage mag? Is het een verplichting die lelijke sticker op je wagen te plakken? AUDIA5 sportback zou nu ook met CNG verkrijgbaar zijn

  Zie reacties
  • Aardgasrijder zegt:

   Beste Kris

   Het is over het algemeen toegestaan te parkeren in ondergrondse parking, hierover loopt een kort onderwerp op het forum (https://www.aardgasrijder.be/forum/topic/246-parkings-voor-cng-wagens/)
   Er zijn echter sommige plaatsen waar een specifiek verbodsbord hangt (of combinatiebord met LPG) echter… dit bord is niet rechtsgeldig en dan ook van geen waarde.

   Tot op heden ben ik in nog geen enkele ondergrondse parkeergarage geweerd, mijn wagen is zeer herkenbaar door de sticker op de achterkant en de nodige promotie op de zijkanten en voorkant van de wagen 🙂

   De sticker dient nog steeds verplicht geplakt te worden, er is een variant te koop in de shop, deze wordt momenteel in België gedoogd (er bestaan ook vele varianten van de LPG-sticker zie ik dagelijks).

   De Audi A5 komt inderdaad ook op CNG op de markt, dit is gepland voor het voorjaar van 2017 🙂
   https://www.aardgasrijder.be/forum/topic/93-audi-a4-en-a5-komen-op-cng/

   Mvg Jurgen

   Zie reacties
  • Aardgasrijder zegt:

   Beste Emmanuel

   De CNG-sticker is ten allen tijde verplicht in België. Zodra je met de wagen op de openbare weg komt dien je sticker geplakt te hebben.
   In de praktijk plakken velen pas hun sticker als ze naar de keuring gaan. 🙂
   Zelf heb ik hem plakken sinds de eerste dag, dit ook om CNG bekender te maken bij andere weggebruikers.

   Mvg Jurgen

   Zie reacties
 2. Danny B. zegt:

  Ook net (05/03/2019) afgekeurd met de Europese variant / keuringstation SBAT Erembodegem. Vorig jaar was er geen enkel probleem. Keurder was trouwens kompleet onkundig wat betreft cng-keuring, maar over de vorm van de sticker was recent een rondschrijven gestuurd…en dat wist hij nog hoor! De recente klachten over de non-communicatie betreffend de nieuwe – strenge – eisen over de voorruit indachtig én nu de daaruitvolgende versoepeling, kloeg ik ook de onbestaande communicatie aan over dit onderwerp aan en stelde enige flexibiliteit voor. De reactie/lichaamstaal van de stationsoverste, die ik door het glas kon volgen, was er eentje van denigrerende aard. Dus… wagen terug aanbieden en aanschuiven in de rij van het traagst werkend keuringstation van het land. Vastgesteld: hemeltergend 15 tot 20 minuten per wagen.
  Dit wil ik iedereen afraden.

  Zie reacties
 3. Pirollo zegt:

  L’autocollant peut donc être placé sur le réceptacle de remplissage, comme sur la photo. J’ai vérifié la loi européenne qui parle de placement à “proximité du réservoir” alors que le Moniteur de l’automobile écrit “les véhicules CNG doivent apposer, bien en évidence, une étiquette verte « CNG » réglementaire sur leur face arrière”…

  Zie reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.