PostNL – geeft goede voorbeeld

Vervanging

postnlgas-768x580‘Op het moment dat een dieselwagen aan vervanging toe is, vervangen we die door een op groen gas. Samen met de ruim 140 groene bestelwagens die al rondrijden komt het totaal op minimaal 550 auto’s’, aldus Albert Rodenboog, directielid en voorzitter van de duurzaamheidscouncil van PostNL. Een op de vijf groen gas auto’s in Nederland is straks een PostNL-auto.

 

Een op de vijf groen gas auto’s in Nederland is straks een auto van dit bedrijf

Het aanschaffen van de bestelwagens past in de aanpak om steeds groener te bezorgen. Het bedrijf zet doorlopend stappen om de hele bedrijfsvoering duurzamer te maken. Onder de noemer Natuurlijk PostNL vervangt het bedrijf auto’s en plaatst zonnepanelen op de daken van de pakkettensorteercentra. Bestelwagens rijden de meest slimme routes voor de bezorging. En wagens zijn optimaal beladen zodat zo min mogelijk ‘lucht’ wordt vervoerd.

Over PostNL

Wij verbinden voor onze klanten de fysieke en online wereld. Zo verzorgen we de communicatie tussen mensen en bedrijven. Op een gemiddelde dag bezorgen we in heel Nederland 550.000 pakketten en 10 miljoen brieven. We bieden steeds meer nieuwe diensten door combinaties van slimme netwerken, digitale toepassingen en juiste communicatiekanalen. Hiermee willen we het dagelijkse leven voor onze klanten gemakkelijker maken. Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf beschikken we over het grootste en modernste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux. Daarnaast zijn we actief in Duitsland en Italië. Bij ons werken in totaal meer dan 49.000 mensen. In 2015 bedroeg onze omzet bijna € 3,5 miljard.

Bron: www.postnl.nl

Een reactie op “PostNL – geeft goede voorbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.