Geruchtenmolen… Opel Astra Sports Tourer op CNG?

opel-astra-CNGDe geruchtenmolen is aardig aan het draaien… de laatste dagen bereiken ons veel signalen dat Opel zou werken aan de Opel Astra Sports Tourer op CNG. LET OP, dit zijn geruchten en niet afkomstig van Opel zelf.
De Astra Sports Tourer op CNG zou het antwoord moeten worden op de aankondiging van de Audi A4 Avant G-tron op CNG tegen eind 2016 en de Audi A3 g-tron op CNG die momenteel al beschikbaar is. De VW-groep heeft naast deze Audi’s nog enkele wagens in het gamma die populair zijn op aardgas, denk maar aan de Skoda Octavia Combi G-tec en de VW Golf Variant Bi-fuel.

Opel heeft momenteel de Zafira op CNG, de Astra Sports Tourer zou een goede aanwinst zijn binnen deze categorie van wagens voor de particulier en leaserijder.

Wanneer we meer informatie hierover ontvangen, wordt je als bezoeker van deze website zeker op de hoogte gebracht. Vorige maand heeft aardgasrijder nog geïnformeerd naar de toekomst voor CNG bij Opel, toen wilden ze geen informatie verschaffen over eventuele nieuwe modellen die worden ontwikkeld.

Aardgasrijder houdt u verder op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.