Enkele cijfers over deze blog…

Wat in september 2015 begon als een kleine website met enkele artikels over rijden op aardgas is momenteel uitgegroeid tot een toch wel grote website waarop zeer veel bezoekers de nodige informatie vinden omtrent CNG.

De blog begon met slechts enkele bezoekers per dag, maar door de aankondiging van de overheid om 4 jaar lang CNG-wagens vrij te stellen van verkeerbelasting én de aardgasfederatie die een extra premie geeft tot 1000 euro per voertuig, is deze blog een goedbezochte website geworden.
Tijdens het autosalon piekten de bezoekers zelfs boven 2000 unieke bezoekers per dag, waardoor er veel reacties binnenstroomden op de geschreven artikels en er zeer veel vragen via het contactformulier werden gesteld. Tijdens het autosalon kwamen er tot wel 26 vragen van bezoekers per dag binnen via email, waardoor de noodzaak is ontstaan om een aardgasrijdersforum op te richten.

Er zijn 37 mensen die een mail hebben verstuurd naar aardgasrijder.be om te melden dat ze dankzij deze website de nodige informatie hebben gevonden omtrent rijden op aardgas en mede hierdoor de knoop hebben doorgehakt om voor CNG te kiezen. Dit laatste is zowat het leukste dat je op email kan ontvangen. Er was voor het ontstaan van deze website niet enorm veel informatie te vinden over CNG, nu wordt dit allemaal centraal online geplaatste op aardgasrijder.be.

Door het grote succes van CNG zullen de extra tankstations er hopelijk snel komen, ik verneem via verschillende emails en op het aardgasforum dat momenteel de aanvraag voor 1000 € premie van de aardgasfederatie stop werd gezet, er zouden de laatste dagen zeer veel formulieren binnenkomen, waardoor de subsidiepot van 500.000 € werd opgebruikt.

De interesse voor CNG op het autosalon was immens groot, het laatste weekend ben ik zelf een kijkje gaan nemen en alle adviseurs waren constant bezet, waardoor ik zelf stiekem de bezoekers van het autosalon heb te woord gestaan, ik hoop dat niemand me dit kwalijk neemt 🙂

4 reacties op “Enkele cijfers over deze blog…

  1. Eric zegt:

    ik ben 1 van de kopers van een cng-wagen door deze website. En natuurlijk ook door de media aandacht.
    BTW dank je wel voor je uitleg op het autosalon, je hebt toen mijn vrouw kunnen overtuigen 🙂 🙂 😉
    misschien nog een tip, kan je ergens de prijs van cng vergelijken met diesel of benzine zodat mensen ook hun besparing kunnen berekenen?

    Zie reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.