Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

MarcVA

Leden
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MarcVA

 1. We zijn vorig weekend naar de Champagne gereden. Eerst gestopt aan het station Rue Georges Charpak te St. Quentin. Dit station is gemakkelijk bereikbaar vanaf de autosnelweg. Om de wagen te koppelen is wel enige 'handigheid' nodig. De hendel op het pistool volledig links draaien (tegen uurwijzerszin) zodat deze haaks staat tegenover de vulmond, aanhaken en dan de hendel 180° terug draaien om vast te klikken. Tijdens het vullen wel de 'vuldop' ingedrukt houden! Deze pompen hadden echter te weinig druk en konden bijgevolg niet volledig vullen! Daarna even verder gereden naar Rue Eugène Freyssinet te Gauchy (is maar een paar km) station Air Liquide! Hier kunnen tanken met mijn kaart 'Romac Fuels'. Dit station is ook zeer goed bereikbaar en tevens tamelijk recent. Hier tankt men op de manier welke wij het meest gewoon zijn (kraan zoals bv bij DATS). Ook hier de vulknop ingedrukt houden! Zeer vlot en voldoende druk. Voor wie deze tankkaart nog niet heeft..... aanvragen, de kaart is gratis en je kan nadien betalen met bestendige opdracht!!! Resumé! Het station 'Rue Georges Charpak' heeft het voordeel te kunnen tanken met visa of MasterCard, maar te weinig druk! In Gauchy wel voldoende druk maar kaart 'Romac Fuels' nodig. Beiden zeer goed bereikbaar vanaf de A26.
 2. @JVH Ik heb zo 'n sterk vermoeden dat we een 'verkeerde' handeling uitvoeren bij het aansluiten van de vuldop!? Hopelijk heb ik het bij het rechte eind! Ik verklaar mij nader.... Vorige maand heb ik in Veurne (Romac Fuels) CNG getankt, en...... ZEER voordelig! ik betaalde 0,827 / kg. en dit voor CNG 100%. Deze pompen waren uitgerust met een vuldop, gelijkaardig aan deze in Frankrijk. Eerst kon ik de vuldop niet aansluiten op mijn AUDI A4, maar bij nader toezien bleek dat ik een verkeerde handeling deed. Bij het aansluiten moest ik eerst de hendel naar de wagen richten, vulmond insteken en daarna, om vast te klikken, de hendel naar mij toe draaien (in het verlengde van het pistool), vervolgens kon ik CNG tanken! Misschien weet iemand of de installatie in St. Quentin dezelfde is!???? Graag een seintje. Wat echter ook heel interessant is voor ons (CNG rijders) is dat het bedrijf in Veurne, tankkaarten ter beschikking heeft voor het tanken in binnen- en buitenland zelfs tot in Italië. Deze kaart kan men aanvragen en deze dienstverlening is gratis. Je moet maar eens de site 'Romac Fuels' raadplegen. Heel interessant en de prijs in Veurne is het zeker! Nog even meegeven, in Veurne kan men eveneens met een creditcard tanken en dit tankstation is goed bereikbaar!
 3. Je kan tanken met betaalkaart. Ben op 28 juli langs geweest. Master Card wordt aanvaard, MAAR heb de vulmond niet kunnen aansluiten????? Heb info ingewonnen bij GazUP en men bevestigde mij de betaalmogelijkheden maar hebben geen antwoord i.v.m. het aansluiten voor het vullen (mijn wagen is een Audi A4) Dit station is nieuw (nov 2018) en men zou met gezinswagen kunnen tanken, volgens GazUP!? Hierna de mail van GazUP Je suis navré pour le désagrément, en France les stations sont équipées de distributeurs NGV1 (Pour les véhicules légers) et NGV2 (Pour les véhicules lourds).Chaque marques étant différentes, il est possible que le modèle de votre véhicule ne dispose pas du même type d'embout.Nous avons déjà eu des échos de ce problème pour des véhicules belges même si il est très rare. Lionel ROUXResponsable Commercial
 4. Nieuw station GNV te Saint Quentin. Zeer gemakkelijk bereikbaar vanop de A26, MAAR!!! Enkel toegankelijk voor klanten met 'badge GazUP' (vrachtwagens???) In Reims is een station gepland! Heb navraag gedaan bij 'info Pitpoint FR'. Zij bevestigen mij de planning in Reims, Rue Albert Thomas maar kunnen ons momenteel geen openingsdatum geven! Voorbije weekend willen tanken in Saint Quentin (Rue Georges Charpak). MasterCard werd aanvaard maar kon het pistool niet aanhaken! (AUDI A4) Heb navraag gedaan bij GazUP en deze bevestigen mij dat we als particulier kunnen tanken met CB (Carte Bancaire). Maar heb (tot op heden) geen antwoord mogen ontvangen van het al dan niet kunnen koppelen aan de pomp!? Heeft iemand ervaring met dit station? Is nog maar nieuw ingericht en zeer gemakkelijk bereikbaar vanop de A26!
 5. Is het tankstation in Saint-Quentin gemakkelijk bereikbaar?
 6. Kan iemand mij vertellen of het station 'GNV Saint-Quentin' gemakkelijk te bereiken is? Het geplande GNV station in Reims zou in 2019 geopend worden, zou dit station reeds operationeel zijn?
 7. Yves, heb dit indertijd ook ondervonden. Heb een nieuwe tankkaart (DATS) ontvangen, probleem was opgelost! Vrg, Marc
×
×
 • Nieuwe aanmaken...