Jump to content

Tim

Leden
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Tim

 • Rank
  Nieuw lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok bedankt voor de info. Ik ga hem ff tijd geven.
 2. Ik heb de nieuwe korando besteld. ik heb speciaal een model genomen met meer opties. Zodanig dat ik een wagen had die al op het schip beschikbaar was zoals ze het zo mooi zeggen. Zodat de levertijd met 3 maand kon verkort worden en om zo zeker te zijn dat ik nog kan genieten van de inschrijvings voordelen die lopen tot eind 2020. Nu heb ik contact gehad met de garage een week voor de leveringsdatum, allemaal geen probleem. Mijn wagen stond gepland die week bij de firma die de cng installatie ging uitvoeren. Nu is de dag van de levering daar, en ik had nog altijd niets gehoord van de garage. Ik
 3. Heeft er al iemand een nieuwe ssangyong 1.6 benzine/cng motor, geleverd gekregen. Want ik heb zo de indruk dat het verhaal van de dealer en de werkelijkheid een beetje uit een liggen. En zo ja, wat zijn de ervaringen?
 4. Is er al een update over deze topic? Ik weet wel dat de inbouw in de have in Antwerpen gebeurt. En dat ze met een achterstand zitten. Wagens die gepland waren voor december staan er nog steeds. Normaal zou het begin augustus zijn opgelost. Maar ze zijn nu een maand later en er is nog geen verandering.
×
×
 • Create New...