Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Hayleyjayden

Leden
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Hayleyjayden's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

6

Reputatie

 1. Terug weg van Villneuve de Berg naar België. Getankt in montelimar goede druk en volledig volgetankt zonder problemen prijs 1,20€/kg Daarna 2de stop in Air liquide in Fauverney met Romac kaart zonder problemen prijs1,060€ /kg 3de stop in België bij texaco in Zulte aan 0,890 zoals bij dats
 2. Rit naar de Ardèche (Villeneuve de Berg) 1ste maal getankt in Total in Heinin Beaumont. Alles ging vlot daar, enkel je kan de pomp niet aanduiden in betaalsysteem, je moet eerst betalen op voorhand aan de kassa. Wat je teveel betaalt storten ze terug... Raar systeem. Daarna getankt in Dijon Engie maar 1 pomp werkt, enkel pomp 1 en niet volledig kunnen volgetanken door dat hij vroeger stopt bij bepaalde druk ?. Nu net getankt bij Avia Montelimar maar 1 geschikte pomp voor gewone CNG-wagens pomp nr 2... Hier wel kunnen voltanken... Op 25 km van bestemming.
 3. Beste leden . Ik ben naar Italië gereden naar sirmione. Heb getankt in Reseau GDS cng strasbourg.( rond 2u snachts) Ging zeer vlot en prijs 1.080. Tweede maal getankt in italie in een agip station in Lonato del gardaNabij sirmione. Aan 0.505 euro ! Volgetankt voor 14 euro ! Das pas goedkoop. Gr
 4. Het station van primagaz in montelimar vind ik nergens terug . Op gibgas en pitpoint enkel station van avia . Klopt dit ? Ik vertrek binnen 10 dagen vaan de Ardeche ( villeneuve de berg ) . En ben me aan het voorbereiden waar ik overal kan tanken. Maar het is erg mager van mogelijkheden. Ik rij met een caddy maxi. Indien tips en suggesties...welkom.
 5. wat is het verschil tussen H+ en gewone CNG ? kan je H+ tanken als je normaal CNG tankt ?
 6. Het station van primagaz in montelimar vind ik nergens terug . Op gibgas en pitpoint enkel station van avia . Klopt dit ? Ik vertrek binnen 10 dagen vaan de Ardeche ( villeneuve de berg ) . En ben me aan het voorbereiden waar ik overal kan tanken. Maar het is erg mager van mogelijkheden. Ik rij met een caddy maxi. Indien tips en suggesties...welkom.
 7. Hallo , Ik zou graag met mijn caddy maxi CNG een reis maken naar het Gardameer Italië. Is dit te doen met een CNG wagen ? Heeft hier iemand tips of ervaring mee waar best te tanken ??? Alvast Bedankt!
 8. Ik zou met mijn caddy maxi op CNG naar frankrijk villeneuve de berge => ardeche rijden . Iemand hier tips of ervaring mee want blijkbaar niet veel tankstations in frankrijk. En tankkaarten van Air liquide of romac fuels kan je die gewoon aanvragen??
 9. Update vandaag gaan tanken in naturgy station in castets kunnen tanken met Visa zonder problemen dus niet zoals op gibgas enkel met tankkaart dus goed nieuws voor diegene in de buurt van mezos
 10. DIRK , bedankt voor de info dan kan ik voor de terugweg gaan tanken ginder .
 11. Is juist, mijn dashboard geeft een range van 800 km ipv 720 bij ons in België. Waarschijnlijk hogere level waarde? Ga voor ik huiswaarts vertrek nog eens voltanken in Tyrosse. Bordeaux sla ik wel over. Ik geraak met volle tank wel tot Parijs om bij te tanken dan !
 12. Vandaag eindelijk getankt in een endessa station in saint -vincent de tyrosse! Het ging vlot zonder problemen met maestro of Visa en prijs 0,975 euro me happy again ?
 13. Dat heb ik gedaan maar na 7 kg stopte hij en er ging Niks meer bij ! Daarna 3 maal nog geprobeerd maar opnieuw niks meer bij
 14. Vandaag na tussenstop in Orly waar het geen probleem was om te tanken . Vandaag proberen te tanken in bordeaux. Eerst ging ik tanken bij gnvert in bordeaux daar aanvaarde hij geen maestro en geen kredietkaart het station was vervallen . Ik was bijna leeg dan met stress naar een naturgy station na lang zoeken vond ik de betaalstation daarna wou ik tanken en na 7kg stopte hij en hij tankte niet meer bij .... heb tot 3 maal toe opnieuw gepind en geprobeerd maar niks meer kunnen bij tanken .... rij nu verder met benzine met veel stress en om de 100km tanken ga morgen in de buurt van de mezos waar ons vakantie verblijf is nog eens proberen maar tot nu toe pure horror!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...