CNG event: Traxio Mechelen

Beste aardgasrijder of geïnteresseerde bezoeker.
Traxio, de federatie van de garagesector heeft gepleit dat de Vlaamse minister Turtelboom, ook op CNG zou inzetten en hierdoor heeft Traxio bekomen dat BIV en verkeersbelasting tot 2020 vrijgesteld worden voor CNG-wagens. Minister Turtelbooms clean power plan voorziet de groei van het aantal vulstations enz..

Vandaar dat Traxio met de minister volgende week op dinsdag 22 december van 10.00 tot 12.00 een CNG event organiseren op de Thomas Moore Hogeschool ( St-Katelijne –Waver bij Mechelen) om de voordelen van CNG met de pers naar het publiek te brengen. Aardgasrijder.be geeft samen met Traxio geïnteresseerden CNG-rijders de kans om dit event te bezoeken. Traxio maakt nu een programma op en zal een panel hebben in het bijzijn van de minister waaraan enkele vragen gesteld zullen worden. Als U interesse hebt om uw mening en visie te geven als gebruiker dan mag u steeds contact opnemen met deheer Philippe Decrock (philippe.decrock@traxio.be)

De bedoeling is om de burgers aan de vooravond van het autosalon te wijzen op de voordelen van CNG en de evolutie van vulstations en de recente fiscale incentive tot 2020.

TRAXIO (voorheen Federauto)

Enkele vernieuwingen die in het leven geroepen zijn dankzij TRAXIO: Kent u de Car-Pass die garant staat voor de juiste kilometerstand? En Auto-i, de tool om de restwaarde van tweedehandswagens te bepalen?

[youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=ySmOiSCqpQ0″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

3 reacties op “CNG event: Traxio Mechelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.