Ga naar inhoud

skalle

Leden
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

skalle's prestaties

Nieuweling

Nieuweling (1/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

1

Reputatie

 1. We beslissing is gevallen , het wordt dus de Mokka LPG van 7 maand oud die direct beschikbaar is , ik zie het als een overstap , liever had ik een Zafira maar omdat we meerdere keren per jaar met de auto op vakantie (oa Frankrijk) gaan vindt ik het nog te vroeg om de overstap naar CNG . Mochten er in de toekomst meerdere CNG stations in het buitenland bijgebouwd worden dan wordt een CNG aanschaf zeker terug overwogen . Alvast bedankt voor de info omtrent CNG , nog een prettig eindejaar en gezond en veilig 2017 gewenst.
 2. Stefan , ik had je link nog niet gezien , we proberen nog eens ,bedankt Blijkbaar is het een probleem om op cng tot in Angers te geraken , spijtig .Toch maar voor een lpg dan ?
 3. Ik moet volgende week naar Angers (FR) en rij via Rouen.Het vertrek is vanaf sint Gillis waas (9170) , welke routeplanner gebruiken jullie voor de cng stations , voorlopig ben ik er nog niet uit en in het vulstation in rouen zou je niet kunnen betalen met een BC of kredietkaart ?Is er in de omgeving van Anger een vulstation ? Ps Voorlopig hebben we één cng met 8000km-2016 (opel zafira) die op onze lijst staat en onmiddellijk beschikbaar is , anders is min 2 maand wachten
 4. Morgen ga ik langs de opel garage voor een stockwagen( heb onmiddellijk één nodig) , uiteraard is er in lpg en cng zo goed als geen keuze in de stockwagens maar ze gaan informeren, ik heb wel enkele zeldzame jonge (6 maand) tweedehandse gezien . Mijn vorige auto was een Grand scenic en wil in die richting zoeken, voor een cng zou het de zafira worden , voor de keuze lpg de Mokka .
 5. Bedankt voor de snelle respons , we zijn nu enkele uurtjes verder en al wat wijzer geworden dankzij dit interessante forum . Indd mijn vervuilende diesel van 8 jaar gaat plaats maken voor een lpg of cng wagen , goed voor milieu en hopelijk ook de portemonnee. Cng kan ik vlakbij mijn werk (Kallo) tanken dus eigenlijk is het geen probleem , op vakanties (Frankrijk) komt er blijkbaar wat puzzelwerk aan te pas als we met de cng wagen rijden...... De beslissing wordt deze week nog genomen, Grtjes Pascal
 6. Goeiedag , Ik ben hier nieuw op het forum en had toch een enkele vraag .Ik wil een nieuwe wagen aankopen en twijfel "nog" steeds tussen een lpg of cng .De wagen dient ook om enkele keren per jaar op vakantie te gaan , vooral in Frankrijk en Duitsland en bij cng heb ik schrik dat dit een probleem vormt daar ik vooral s nachts rij en er geen cng stations open zijn ? Wie kan me raad geven betreft de aankoop al dan niet ....voor -en nadelen . Bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...