Jump to content

Gannicus1987

Leden
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Gannicus1987

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Best dus altijd proberen bij pitpoint total te tanken dus?
 2. Een studie van creg.be, beschrijft toch iets anders hoor? https://www.creg.be/sites/default/files/assets/Publications/Studies/F1919NL.pdf Pagina 8 ----> https://prnt.sc/pdry1v Men zegt L -gas is 11,3 kWh en H -gas 13,3 ? Dus dan zou dats24 dan toch L -gas aanbieden voor H -gas prijzen?
 3. Ik ben van Roeselare Jammer genoeg geen Pit Points in de buurt. Maar ik ben ben van plan om mijn cng wagen te gebruiken voor een koerierdienst. Dan kom ik er wss wel genoeg tegen op de baan
 4. Is wel 0,98c bij die DATS. Dus dan is het toch H gas?
 5. https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/nl/b2c/locator#!/4175 Als je de CNG waarden vergelijkt dan geven ze overal waardes van 11,5611 kWh
 6. Ik las dat H -gas een calorische waard had van 12 tot 15,1 en H+ -gas zogezegd 15,2 Nu heb ik een DATS 24 tankstation op een 2km van mijn woonst, en heb ik hun calorische waarde gaan opzoeken en verkopen ze 11,5 onder de naam H -gas? Is dit dan eigenlijk niet gewoon goede kwaliteit L -gas?
 7. Iemand toevallig op het forum of iemand kent die deze wagen bezit. En wat meer informatie kan geven ivm. Actie radius, verbruik en rijden in het algemeen.
 8. Ja inderdaad, omdat ik ook de wateren zou testen als koerier. Koop ik liever een 2ehands van 2014-2018. Ik kan de wagen ook in 2j afschrijven dan aantonend met de km's dat ik ga maken.
 9. Maar je kan er nog vinden van 2017. Opel combo 1.4 CNG turbo vb.
 10. Ja, mijn oog viel ook op de Doblo Cargo maxi. Of de gewone Doblo Cargo moest ie minder verbruiken. De fiorino en de eco load up zijn beide te klein. En inderdaad te klein in tanken. VW caddy en caddy maxi. Fiat cargo Doblo en cargo Doblo maxi. En eventueel de Opel combo ? Zijn de voertuigen dat ik ga bekijken
 11. Ik ben momenteel bezig met een koeriersdienst op te zetten om in onderaanneming te rijden en losse express opdrachten te doen. Ik heb natuurlijk een bestelwagen nodig. En na wat zoekwerk kwam ik bij de CNG-versies terrecht. Ik ben van plan om minstens 50.000/jaarlijks te doen. Dus zoek ik echt HET zuinigste model van CNG-bestelwagen. Budget rond de €10.000 excl. BTW aangezien ik vrijgesteld ben van BTW. Mensen met bestelwagens hier die veel km's doen? En wat is jullie gem. verbruik?
×
×
 • Create New...