Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Berten

Leden
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Berten

  1. De golf van mijn zoon moest vandaag naar de tankkeuring want daarop werd zijn wagen afgekeurd. Prijs 250 exlusief BTW. Gisteren was hij voor een klein onderhoud naar de VW-garage geweest... 408 euro. Nu viel mij op de factuur een kost 'nazicht gasinstallatie' op, 60 euro exclusief BTW. Op de vraag wat er dan precies gedaan werd kwam er niet direct een bevredigend antwoord. Is iets wat hen bovenaf opgelegd wordt (sic). Maar wat doen ze dan dat die 72 euro verantwoord? Een geldig attest krijg je ook al niet. Nog iemand ervaring mee? Ik heb de indruk dat de CNG-rijder gemolken moet worden aangezien zij toch geen wegentaks of inbedrijfstellingen moeten betalen...
  2. Dus afspreken met buren of zo... Meer dan 10 uur laadtijd voor 15 kg? Wij hebben een Dats op nog geen vijf kilometer maar wel voor 0.980€/kg. Zal dus wat rekenwerk vergen.
  3. Ondertussen al een dik jaar enthousiaste aardgasrijder en ook mijn zoon heeft de stap gezet. Wegens de toch nog beperkte dekking van de tankstations zocht ik wat info over mogelijkheden om thuis te vullen. Iemand ervaring mee?
×
×
  • Create New...