Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

roelsl

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

roelsl last won the day on September 18 2019

roelsl had the most liked content!

Community Reputation

13 Goed

1 Follower

About roelsl

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteren (17/9/2019) zonder probleem getankt bij DATS in Tienen. 0.86 euro/kg. (Lgas)
 2. Hierzie, mijn gloednieuwe VW Golf op CNG. Gisteren opgehaald en meteen kunnen tanken in Tienen. De CNG pomp daar werkt. 0.86 eu/kg. (L-gas)
 3. Wel nee, levering was voorzien in november. Nu vervroegd naar september, dus goed nieuws!
 4. Morgen (dinsdag 17/09) is het zover, dan mag ik mijn VW Golf op CNG ophalen. Ben benieuwd!
 5. Volgens VW-garage in Tienen levering voorzien tussen 25/11 en 05/01. In hun systeem staat de productie van de wagen gepland is voor week 32 (week van 12 augustus) Ze kunnen niets beloven, maar gaan ervan uit dat de wagen vroeger zal aankomen.
 6. Hij is besteld, mijn VW Golf Variant op CNG. Levering wellicht pas in november... Nog even over Delorge in Tienen: ik was daar langs gegaan maar de verkoper was toen net een dagje afwezig. Iemand aan de receptie had mijn gegevens genoteerd en zou me terug bellen, maar dat is nooit gebeurd.
 7. Is het nu toch open? Reed er vanmiddag langs (richting Luik), de pomp leek te werken. Prijs gaf 1.123 per kg aan. Heb (nog) geen CNG wagen dus kon niet testen/tanken.
 8. Op de GibGas app staat dat het CNG station van Esso op de E40 in Heverlee (richting Luik) actief is. Dit klopt niet. Ik ben er gisteren gepasseerd en de pomp staat er al, maar is afgeplakt en niet actief. Ik heb het GibGas laten weten. De pomp richting Brussel werkt ook niet, maar die staat wel correct in het rood (non-actief) op GibGas.
 9. @musclesDank voor de tips. Ik ben vanmiddag langs DATS Tienen gereden maar zal nog wel tijdje duren voor die open gaat vrees ik. Nog grote bouwwerf momenteel. Is min of meer tov de nieuwe Aldi op de Leuvenselaan.
 10. Mijn oude Mercedes C220 diesel is aan vervanging toe, na 325.000 km. Via mijn werk kunnen we sinds kort een auto leasen (er gaat dan een stukje van het netto loon af). Ik ben nu de opties aan het bekijken, en ben zeer gecharmeerd door CNG wagens. Niet alleen is dat beter voor het milieu, het kost ook een pak minder dan mijn gulzige diesel. Ik heb mijn oog laten vallen op drie modellen: * VW Golf TGI * Audi A3 CNG * Skoda Octavia Combi Ik ga binnenkort enkele offertes vragen en vergelijken. Iemand ervaring met goede garages in de buurt van Landen/Tienen? Momenteel ligt de dichtbijzijnde CNG pomp nog op 20 min rijden (Leuven), maar ik kom er letterlijk elke dag voorbij op weg naar kantoor. En Tienen zou binnen enkele maanden ook CNG krijgen, lees ik. Beste groeten.
×
×
 • Create New...