Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

hoe lang

Leden
 • Items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

hoe lang's prestaties

Nieuweling

Nieuweling (1/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid
 • 1 jaar lid

Recente badges

0

Reputatie

 1. Dank voor je interesse! Nadat een andere hersteller er zijn tanden op stuk had gebeten en uiteindelijk opgegeven heeft omdat hij de (af-fabriek-) installatie niet kende, hebben we de wagen voor herstelling binnen gedaan in Eeklo. Daar heeft men de 'computer' (die beslist over benzine/aardgas) overbrugd met een extra schakelaar, zodat de wagen nu weer op aardgas kan rijden. Maar dat lijkt niet 100 % zeker te zijn, m.a.w. soms zou de wagen dat toch weigeren. Indien dat gebeurt, zouden we de motor even moeten afleggen en herstarten, dan zou hij (misschien) weer wel op aardgas (willen) rijden We hebben hem nu weer in gebruik om dat te evalueren. Heeft wel veel gekost aan werk (lees zoek-) uren.
 2. Bedankt voor je antwoordje. We zijn bij onze gewone garagist geweest, die kon niet helpen. Recent bij Van Coillie (in Deinze), die dus niet kon helpen. Waar vinden we gegevens van installateurs?
 3. We kochten deze auto (bouwjaar 2008) tweedehands in 2012 met 38.000 km op de teller. Vandaag telt hij 209500 km. en we veronderstellen dat hij nog wel wat te goed heeft.. Sedert enige tijd is er echter een mankement, waarvan we de oorzaak maar niet kunnen vinden: de auto rijdt niet meer op aardgas, enkel nog op benzine. Hij start steeds op benzine, ook wanneer de aardgastank niet leeg is. We konden het euvel omzeilen door na enkele kilometers even te stoppen en te herstarten, dan schakelde hij wel over naar aardgas. Maar sedert kort lukt ook dat niet meer. We lieten de auto recent nakijken door een firma die gespecialiseerd is in de plaatsing van LPG, maar sedert kort ook CNG doet. Daar konden ze het euvel niet oplossen, omdat ze de aardgas-installatie van Opel niet kennen. Ze vonden wel dat het niet ligt aan de zekering die de aardgasinstallatie aanstuurt, maar kunnen niet verklaren waarom de ontspanner niet opengaat (normaal hoor je bij het starten een ‘pcchhht’-geluid achterin de auto). Bij een vakantie in Duitsland lieten we de auto uitlezen (zie bijlagen), maar we konden die niet achterlaten voor herstelling. Iemand die ons kan helpen of doorverwijzen? Uitlezing defect 1.pdf Uitlezing defect 2.pdf
 4. We rijden sedert een paar jaar met een COMBO Z16 CNG ecoFLEX 5 WR en zijn daar zeer tevreden over. Kan iemand me inlichten over de 'leeftijd' (in jaren en/of in gereden kilometers) die ik van deze auto mag verwachten (in normale omstandigheden: defensief rijgedrag, ongevalsvrij, etc. ...).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...