Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

OpelcorsaBE

Leden
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

OpelcorsaBE's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

7

Reputatie

 1. hallo Ik heb moeite om mijn autoruiten schoon te krijgen tijdens carwash, er blijven dan telkens van die droge streepjes op mijn autoruit plakken na het wassen. Kennen jullie een goed product om mijn autoruiten schoon te maken? vooral van binnenin de voorruit wassen vind ik zeer moeilijk en vooral als je geen goed product bij de hand hebt is het nog moeilijker. Alvast bedankt
 2. Nee, de bobine heeft niks te maken met LPG, als het de injector was dan wel, bobine staat los van de installatie
 3. Na het vervangen van de Bobine en de bougies is het probleem opgelost, ik kan weer zonder storingen op LPG rijden
 4. Ik ben te vroeg geweest met juichen, het probleem is terug begonnen, deze keer de garagist bellen om de injectoren(binnen de garantie) te laten vervangen
 5. Ik heb het gevoel dat ik weer hetzelfde probleem ga ervaren, dit keer zonder dat het check engine lampje gaat branden, tijdens het uitlezen voordat mijn auto gerepareerd werd was er al een foutmelding in de bobine. Ik denk dat ik volgende week de bobine ga laten vervangen bij een erkend opel-garage, zou dit de garantie van mijn lpg installatie in gevaar kunnen brengen? ik weet niet of bobine iets met gas te maken heeft maar op forums en toen we mijn auto hadden laten uitlezen ben ik tot deze conclusie gekomen, ik wil dit dan ook aan een opel-garage laten doen omdat het een zeer duur onderdeel is (inclusief montage). Wat denken jullie?
 6. De installateur zei als hij nog eens zo Iers doet dat we deze keer de injector zullen vervangen, hij heeft nu 4 schroeven in de bobine vervangen. Ik hou jullie op de hoogte indien er iets gebeurt. Hij zei dat het vervangen van de injector in de garantie zit.
 7. Ja maar ik had gehoopt dat het werk(buiten het vervangen van de filters) in de garantie zou zitten
 8. Inderdaad ik tank(te) ook 95% van de gevallen bij Total, daarom dat ik het raar vind dat het plots is gebeurd ipv rustig rustig. Ik heb al spijt dat ik daar mijn lpg-installatie heb laten installeren eerlijk gezegd, het is geen Belgische of Nederlandse installateur, je voelt het al aankomen wat ik ermee bedoel (ik ben zelf ook allochtoon btw), wat ik heb geleerd is dat je nooit zomaar naar de goedkope installateur moet gaan.
 9. Ja maar ik geloof niet dat het te maken heeft met slechte gas, Total is ten slotte geen klein bedrijf
 10. Moet iets in de 70 euro betalen, nieuwe lpg-filter erin gezet en er zat olie op de injector (wat voor olie is niet bekend), de installateur blijft aandringen dat het te maken heeft met het slechte gas van Total. Hij heeft de filters eruit gehaald en opnieuw ingezet. Ik vroeg of het niet in de garantie zat en hij zei van niet. Het is nog steeds niet zeker of er schade is aan de injector. De auto doet het nu normaal, geen tikken en lampjes op mijn dashboard.
 11. Vandaag auto naar de lpg-installateur gebracht, hij heeft het uitgelezen en er kwam een foutmelding van bobine in cilinder 4, of dat de oorzaak is is onzeker, mijn auto zal daar tot en met dinsdag blijven voor een onderzoek.
 12. Ik had toen straks bijna een ongeluk veroorzaakt omdat mijn auto op LPG steeds aan het stotteren was ging ik bijna tegen een paal aanrijden
 13. Je hebt gelijk, ik zal de installateur straks bellen en hou jullie op de hoogte
 14. Als de temperatuursensor stuk zou zijn dan hadden we dat toch gezien tijdens het uitlezen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...