Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dominique Imbrechts

Leden
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Dominique Imbrechts

 • Rank
  Nieuw lid
 1. Dit station is een ramp, alles afgebonden met linten. Als je kijkt naar forum zijn er al mensen gepasseerd maanden terug met dezelfde melding. Is al maanden gesloten en defect en staat toch op kaart als goed station.... Waarom word dit niet verwijderd.??
 2. Eerste keer kunnen tanken zonder problemen, komen terug 2 weken later terug pomp defect ! Vorige week nog eens geweest...weer niet kunnen tanken, nu kaartlezer defect. Bel naar centrale, kunnen niet antwoorden op de vraag wanneer het hersteld ging worden. Dit regio is een ramp voor CNG rijders. Zou niet mogen vermeld worden op de kaart..of vermelding van ' beloven niet dat ze werkt '
 3. CNG station La Garde regio Toulon. Dit station ging open gaan januari 2019, tot op heden nog niets te krijgen. Staat op de kaart vermeld als nieuw station in wording. Heb meerdere mails gestuurd naar de verantwoordelijke van de pomp...geen reactie. Ben laatst langs gereden , de werken zijn zelfs nog niet gestart. Intussen de uitbater de vraag gesteld wanneer de werken voor de CNG pomp beginnen, maar kon daar ook niet op antwoorden. Dus dat zou beter niet op de kaart vermeld worden, zodat CNG rijders niet rondrijden waar er geen cng te verkrijgen is.
×
×
 • Create New...