Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

maarten

Leden
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

maarten's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

6

Reputatie

 1. Ik heb niet geprobeerd om er te tanken aangezien er al een groot papier ophing 'DEFECT' :-) Dus ze zijn al op de hoogte.
 2. In het Dats24 station te Opwijk is CNG pomp 3 defect. Weet niet of het een CNG probleem beftreft maar aangezien ook benzine en diesel niet werken aan deze pomp vermoed ik van niet. Enige andere pomp met CNG (pomp 4) werkt wel nog.
 3. Het is na een paar weken vanzelf weggegaan. Nooit echt geweten wat het nu was. Sindsdien geen problemen meer gehad en heel tevreden van de auto!
 4. DATS 24 station in Opwijk met CNG is open sinds enkele weken!
 5. De geur is minder maar is er nog steeds na elke rit. We zijn wel niet meer in panne gevallen en de auto rijdt normaal. Afwachten tot we eens een langere afstand moeten rijden. Voorlopig zijn het enkel korte ritten.
 6. De geur komt zeker van onder de motorkap, als je er voorstaat lijkt het van de rechterkant te komen (kant bestuurder dus). Heb wat zitten opzoeken op internet en het zou de koppeling kunnen zijn. Blijkbaar valt het wel vaker voor dat je die ruikt bij een nieuwe auto. Zou moeten weggaan na een tijdje. Maar 100% zeker dat het de koppeling is ben ik wel niet natuurlijk. Indien we nu niet meer in panne vallen en de geur inderdaad weggaat, zal het inderdaad dat kunnen zijn. Voorlopig rijdt de auto goed maar ruik je het wel elke keer als we er mee gereden hebben. Maar als de geur blijft gaan we wel eens opnieuw naar de garage gaan.
 7. Ondertussen staat de auto aan halfuurtje in onze garage en het ruikt nog steeds heel erg naar verbrand rubber. Echt normaal is dit toch niet?
 8. We zijn onze auto terug gaan halen in de garage. Ze hebben hem volledig uitgelezen en konden niets vinden. Hebben ook testrit gedaan en vonden niets. Dus moeten wij nu hopen dat het niet opnieuw gebeurt. In het naar huis rijden wel regelmatig terug soort verbrand rubber geroken dus helemaal gerust zijn we niet. Iemand enig idee wat dit kan zijn? De koppeling? Heb zelf niet zoveel verstand van auto's :-)
 9. Jammer genoeg zijn we zaterdag wel in panne gevallen met onze nieuwe wagen. Bij het vertrekken aan het rode licht, ging hij plots heel hoog in de toeren en volgens de kilometerteller reden we 70km/u terwijl we stapvoets reden. Geschakeld naar hogere versnelling maar alles bleef hetzelfde. Aan de kant gezet, auto afgezet en opnieuw geprobeerd. Helaas zelfde resultaat en toen kwam er ook wat rook uit de motor en rook het erg naar verbrand rubber. Auto is dan weggesleept naar de garage. Hoop vandaag te weten te komen wat er scheelt en houdt jullie wel op de hoogte. Niet leuk voor een auto van nog geen maand oud.
 10. Premie hier ook gekregen binnen de 15 dagen na opsturen kentekenbewijs.
 11. maarten

  Hallo

  Vrijdag voor de eerste maal CNG gaan tanken in het nieuwe DATS24-station in Opwijk. Prijs was 0.940€/kg dus ik vermoed dat dit H-gas is. Kon iets meer dan 17kg tanken. Ben benieuwd wat het verbruik gaat zijn als deze tank leeg is. Jammer genoeg zijn we zaterdag wel in panne gevallen met onze nieuwe wagen. Bij het vertrekken aan het rode licht, ging hij plots heel hoog in de toeren en volgens de kilometerteller reden we 70km/u terwijl we stapvoets reden. Geschakeld naar hoger versnelling maar alles bleef hetzelfde. Aan de kant gezet, auto afgezet en opnieuw geprobeerd. Helaas zelfde resultaat en toen kwam er ook wat rook uit de motor en rook het erg naar verbrand rubber. Auto is dan weggesleept naar de garage. Hoop vandaag te weten te komen wat er scheelt. Niet leuk voor een auto van nog geen maand oud.
 12. maarten

  Hallo

  Vorige vrijdag onze nieuwe Octavia Berline op CNG gaan afhalen. Gastank was vol (benzinetank halfvol) en gaswaarde is 100% dus ik vermoed dat er H-gas inzit. Rijdt perfect tot nu toe! Eens ik er wat meer mee gereden heb, laat ik wel wat weten ivm verbruik enzo. Nu nog wachten tot het CNG-station in Opwijk opent (zou in maart zijn).
 13. maarten

  Hallo

  Volgende vrijdag is het zover, dan mag ik onze nieuwe auto gaan halen. Enkele weken vroeger als gepland! @JoskeBoe Sorry zie nu pas je vraag. Opties zijn: Pack ambition GPS, Pack ambition Look, Sunset, elektrisch inklapbare buitenspiegels, 230V stopcontact, mistlampen vooraan Het betreft geen combi trouwens.
 14. maarten

  Nog een cng

  We hebben er ook zo eentje besteld begin januari. @Koen, wanneer heb je die juist besteld? Wij hebben de onze op 4 januari besteld en zou pas geleverd worden op 11 april. Ik zie dat de jouwe al op 1 maart toekomt dus ben wel nieuwsgierig naar de besteldatum.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...