Ik heb de simulatie gedaan via mefirst en Coronadirect. Ik …

Reactie op Autoverzekering – wagen op aardgas door Anniek.

Ik heb de simulatie gedaan via mefirst en Coronadirect. Ik kan voor mijn wagen 212 euro besparen, dit is echt wel veel. Ik heb de voorwaarden opgevraagd, leuke tip hier op de aardgasblog.

Anniek Heeft ook gereageerd op

Autoverzekering – wagen op aardgas
Ik heb een offerte gevraagd via de sites, BA + RB en pechverhelping. Ik bespaar 312 €, autoverzekering loopt via Optimco ipv KBC voorheen. Fixe besparing als je het mij vraagt. Bedankt voor dit artikel. Het gaat hier om een VW Golf


Autoverzekering – wagen op aardgas
Ik heb een simulatie gemaakt en is dezelfde prijs als de dieselversie. Verzekeringspremies worden inderdaad bepaald door catalogusprijs en het vermogen.
Zelf rij ik met een VW Golf station en het vermogen voor de 1.4 liter motor is lager voor de aardgaswagen, waardoor de premie iets gunstiger wordt.


Recente reacties door by Anniek

Persbericht: Q8 Mechelen CNG geopend
Hey David

Het gaat over een 300-tal CNG-tankstations in heel Belgie tegen 2020, dus niet in ieder dorp 🙂 🙂 🙂
Sommige steden zullen meer dan 1 station tellen.


Premie aardgas in 2016? JA !
Eigenlijk valt dat tegen, een kleine 2000 voertuigen op CNG in Vlaanderen. Dit is het gevolg van het jarenlang diesel promoten. CNG is ook niet heilig, net zoals elektrisch rijden, maar met een extraatje kan het toch een aantal mensen extra overtuigen lijkt me.


Premie aardgas in 2016? JA !
Wij gaan volgend jaar kijken naar ofwel een diesel ofwel een CNG wagen, het zal naast de aanschafprijs ook afhangen van de prijs per km en verzekering. Heeft Ford ook modellen op CNG?


Premie aardgas in 2016? JA !
Ik heb interesse in de VW Up! op CNG, die prijs valt goed mee. Het wordt een echte stadsauto voor in Leuven 🙂


Premie aardgas in 2016? JA !
Goed nieuws voor de toekomstige rijders op aardgas, een premie is altijd leuk meegenomen. Ik hoop wel dat CNG nu echt van de grond kan komen in Vlaanderen, want het aantal tankstations is nog niet zo veel.


Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.