Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Eli

Leden
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutraal

Over Eli

 • Titel
  Nieuw lid
 1. Eli

  R110 sticker Opel Zafira

  Deze morgen zijn de gastanks (4) gekeurd bij AGS in Olen. Wel een factuur van 380€, waarvan 55€/tank excl BTW en nog eens 93€ voor de werkuren. Na nog eens met Buga te bellen over de R110 sticker, mocht ik het stickertje in de deursteil nog eens fotograferen en doormailen. Dan gingen ze navragen wat het met zou kosten... Wachten een dag of 10. Daarom maar zelf aan de slag, met de juiste symbooltjes , de nummer en afdrukken op fotopapier. Dit in de motorkap geplakt en naar de Keuring, in Turnhout deze keer. eens aangekomen, ging alles vlot. Wel de gebruikelijke Oei, maar na eventjes 4 man rond de auto heeft de kenner ter plaatse alles mooi en vriendelijk afgerond. Het keuringsverhaal is dus achter de rug, nu inschrijven!
 2. Eli

  R110 sticker Opel Zafira

  In de Passat hangt ook het stickertje zoals de Touran, en op Google vond ik een voorbeeld van Fiat. Maar zou graag zien hoe het bij Opel is, want ik vrees echt dat ze bij OPEL BUGA niet weten wat ze moeten zoeken of bestellen.
 3. Vorige week ben ik in Duitsland onze tweede CNG-wagen gaan halen, naast de Passat. Duitsland, dus invoeren... Het is een Zafira Turbo Edition uit 2011. Op naar de keuring dus: Maar al snel blijkt dat ik eerst mijn tanks moet laten controleren, moet om de 4 jaar en dit geldt niet in Duitsland. Dat heb ik woensdag dan al maar ingepland bij ASG in Olen. Volgende probleem is het R110-stickertje. Dat hangt er nergens op en ik heb geen idee hoe het er bij Opel uitziet. Bij BUGA heb ik het nu aangevraagd, maar ik heb sterke twijfels of ze het juiste voorhebben, daarom had ik graag eens een foto gezien. In Geel aanvaarden ze trouwens enkel de grote sticker nu, begin van het jaar nog zonder problemen met een ruitsticker door de keuring geraakt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...