Ga naar inhoud

Gabriël

Leden
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over Gabriël

 • Titel
  Nieuw lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dank allen voor jullie antwoorden. @muscles handige website! Ik heb er al eens goed naar gekeken. @jvdbossc het is daar idd hard duwen en is ongetwijfeld door de hoge tegendruk zoals @Lange_666 hier meedeelt. Doch lukt het mij niet altijd om via hard duwen het pistool los te krijgen alvorens ik een luid gesis hoor in de cabine op de achtergrond. Het is bij elke tank gebeurd en ik ben helemaal zeker dat mijn ontkoppelen hier aanleiding voor is. Het zijn enkel dat gesis en het moeizaam loskoppelen dat verschillend zijn tegenover andere tankstations.
 2. @muscles Dank voor de tip! In Boom tank ik ook af en toe. Helaas is deze te ver gezien ik uit het Brusselse oprij en naar Bornem moet. Als er andere stations id buurt zijn (Brussel - Boom) wil ik het altijd weten!
 3. Tot op heden heeft Pitpoint mij nog niet teruggebeld. Het probleem blijft zich nog voordoen, enkel bij Pitpoint Bornem.
 4. @muscles, Ik heb met hun contact opgenomen en de persoon die ik aan de lijn had kon mij niet meteen verder helpen. Ik zou teruggebeld worden met meer informatie. Intussen ben ik bij Pitpoint Beernem gaan tanken en daar had ik helemaal geen probleem! Ik verdenk dus de installatie in Bornem zelve. Ik hou jullie alvast op de hoogte.
 5. Hallo! Dit is mijn eerste post op deze site. Spannend! Ik heb al een tijd last bij het tanken aan het pompstation MAES in Bornem. Hierbij merk ik bij het afkoppelen dat ik niet meteen kan loskomen. Ik blijf niet 'vasthangen' zoals vermeld in een andere post denk ik (zie hieronder). Ik merk elke keer een drukaflatend geluid in de cabine verderop. Pas nadien kan ik loskoppelen. Mijn vragen zijn: 1) Ligt dit probleem aan mijn wagen of aan de installatie? Heeft iemand anders zodus dit probleem al meegemaakt? 2) Heeft deze drukaflating een
×
×
 • Nieuwe aanmaken...