WIN: gratis tickets voor het Autosalon 2016

Win 5 X 2 tickets voor het autosalon 2016 in Brussel

Ga samen met Pitpoint naar het autosalon 2016.

PitPoint breidt uit: 7 extra aardgastankstations in België

Mechelen, 11 januari 2016. PitPoint breidt zijn Belgisch netwerk in 2016 uit met zeven nieuwe tankstations. Zo investeert het als Europese speler in diverse landen in de uitbouw van een netwerk van Aardgas (CNG) en LNG-stations, productie van biogas en bouw van waterstofstations. Ondertussen helpt PitPoint de bestuurder als eerste in Europa met een app om alle Europese aardgasstations te vinden. Die wordt komende week gelanceerd op het Autosalon.

Naar een sterk Belgisch aardgasnetwerk

België telt vandaag een veertigtal locaties waar bestuurders CNG (Compressed Natural Gas of aardgas) kunnen tanken. Dat aantal wil PitPoint opkrikken. Het bedrijf onderzoekt daarom verdere uitbreidingsmogelijkheden, naast zijn huidige tankstation in Rumst, zijn kantoor in Mechelen en de zeven geplande locaties voor 2016. Zo moet België binnenkort over een performant aardgastanknetwerk beschikken.

pitpoint.PNGVlaamse regering ondersteunt rijden op aardgas

Wie op aardgas rijdt, wordt vanaf 2016 beloond door de Vlaamse regering met fiscale steun en financiële stimuli voor de aanschaf van milieuvriendelijke voertuigen. Vervuilende wagens worden afgeraden én strenger fiscaal afgestraft. En dat wordt opgemerkt. PitPoint Country Manager voor België, Geert Degroote: “In enkele jaren tijd verdubbelde het aantal inschrijvingen voor aardgaswagens in België. Binnenkort rijden er ruim tweeduizend op onze wegen. En dat cijfer loopt alleen maar op nu de regering er gunstige voorwaarden aan koppelt. Een performant aardgastanknetwerk is dus broodnodig.”

Aardgas: schoner dan benzine en diesel

Aardgas is als fossiele brandstof ecologischer dan benzine en zeker dan diesel. Zo stoot de wagen veel minder fijnstof, stikstofoxides en CO2 uit. Beter voor het milieu dus. Bovendien is aardgas zachter voor het budget van de consument dan benzine en diesel.

Nieuwe app toont geschikte tankstation

Wie schone brandstof wil tanken, vindt binnenkort vlot zijn weg naar een geschikt tankstation dankzij een nieuwe app van PitPoint. Die wordt gelanceerd op het Autosalon – dat loopt van 14 t.e.m. 24 januari 2016. De applicatie bevat alle Europese tanklocaties voor schone brandstoffen als Aardgas (CNG), LNG en Waterstof, mét de routes erheen.

Android CNG App
Apple CNG App

Over PitPoint clean fuels

PitPoint bouwt tank- en oplaadpunten voor milieuvriendelijke brandstoffen als Aardgas (CNG), LNG, Waterstof en Elektriciteit. Zowel openbare als private stations voor openbaar vervoer. Zo willen ze een zo breed mogelijk publiek bedienen. Én bereikbaar, betaalbaar en schoon vervoer voor iedereen mogelijk maken tegen 2030.

Maak kennis met PitPoint op het Autosalon (14- 24 januari 2016) op de ngva.be-stand in Paleis 6.

Neem deel aan de actie en registreer je via onderstaand formulier.

(tickets zijn niet geldig op zondag 17 en zondag 24 januari)

Winnaars Week 1 (periode tem 13/01/16 om 20:00u) :
– Moors Erik
– Neyens Thomas
– Vandenberghe Sarah

Winnaars Week 2 (periode tem 17/01/16 om 20:00u) :
– Van Moffaert Jaak
– Van Crombrugge Hans

Het is nog mogelijk om in te schrijven voor de eenmalige nieuwsbrief, gratis tickets voor het autosalon zijn niet meer beschikbaar !

Een reactie op “WIN: gratis tickets voor het Autosalon 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.