Joepie , toch nog een mooi “uitgesteld” nieuwjaarscadeau.Waarvoor dank aan …

Reactie op Premie aardgas in 2016? JA ! door Bob.

Joepie , toch nog een mooi “uitgesteld” nieuwjaarscadeau.Waarvoor dank aan de opzoekers van dit forum.
Mij buurmand plaatst LPG installaties op alle merken , als hobby , ik weet dat hij de kleppen bij sommige “gevoelige” merken wat meer speling geeft zodat die wat meer koeling krijgen , dan nog een smering voor die kleppen en dan haalt hij ook het laatste uit de kan , op dit ogenblik rijd hij met een ford die naar de 400 000km gaat .

Bob Heeft ook gereageerd op

Premie aardgas in 2016? JA !
olislagers januari 6, 2016 at 12:23 pm – Reply
Ik heb nog vorige jaar 17 december een nieuwe cng caddy maxi besteld als bedrijfswagen. Kan ik ook nog genieten van een premie

Je zal dan waarschijnlijk nog VB betalen tot volgend jaar en daarna loopt je vrijstelling tot 2020 om dan dubbel zo hard toe te slaan zoals het in Belgie gewoonlijk gaat.(:<(x)


Premie aardgas in 2016? JA !
weet iemand of die belachelijke groene sticker die met geen andere kleur samen gaat nog verplicht is EN waarom ?Dan nog vooraan en achteraan .Buiten de happy feww is er niemand die de betekenis ervan kent , ook niet de T Controle , laatst zei iemand me dat de lpg controle in de andere file was , toen ik zei dat ik cng rijder was hoorden ze het in keulen donderen . trouwens over keuring gesproken , kan iemand me zeggen wat en om de hoeveel maanden een keuring nodig is met : cng-wagen af fabriek , trekhaak af fabriek , cng tank affabriek .


Premie aardgas in 2016? JA !
Eerder dit jaar besliste de Vlaamse Overheid dat aardgaswagen vanaf 2016 tem 2020 geen verkeersbelasting meer verschuldigd zijn, een voordeel dat jaarlijks makkelijk 200-400 euro kan zijn tov een benzine- of dieselversie van hetzelfde type.

Niettegenstaande de bovenstaande tekst heb ik toch mijn verkeersbelasting moeten betalen voor 2016 , ik rij nochthans met NG-wagen in 2016 . Nog eens een wetgeving op zijn belgisch met haken en ogen , voor “the happy few”of is dit een verkeerde berichtgeving?


Recente reacties door by Bob

Persbericht: Binnenkort bussen op biogas in België?
hier kun je zien hoe het werkt om schoner dan elektrisch te rijden : http://www.plnkgs.nl/afleveringen.html , aflevering 7
In Belgie krijgen de boeren subcidies om het mest te laten vernietigen .


CNG Aardgas apps voor je smartphone
kan ik die ook op mijn NAV900 zetten in mijn opel , ik heb de mogelijkheid van CD-USB-SD KAARTJE.Ik weet niet hoe ik er moet aan beginnen??


CNG aargastankstations in Amerika
Hoe wel de overtuigings kracht zou beter zijn met een vergelijk in de vorm van : 5e/km
Nog een ander vraagje , ik kan met veel moeite mijn eigen geschrift hier lezen , is de inktpatroon leeg of kan het contrast wat hoger gezet worden .?


Dit bericht is gepost in Niet gecategoriseerd. Bookmark de link.

Aardgasrijder.be heeft sinds kort een online winkel. Bestel online je CNG Sticker
Sluiten