Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Autofabrieken weer open


muscles
 Delen

Aanbevolen berichten

Volvo Gent heropent maandag, ook andere fabrieken weer open

17 april 2020 - Bron: Autofans

 

De coronacrisis houdt de auto-industrie in een wurggreep, die de constructeurs graag willen lossen. Elke dag waarop de productie stilligt, is immers een kostelijke dag. Na weken van lockdown zijn er wereldwijd fabrieken klaar om weer open te gaan, waaronder de Volvo-fabriek in Gent.

 

Na exact een maand gesloten te zijn, laat de Volvo-fabriek in Gent vandaag weten na het weekend weer open te gaan. In eerste instantie gaat het om een voorzichtige opening om de nodige veiligheidsmaatregelen te laten proefdraaien. Ook de Volvo-productie in Torslanda, in thuisland Zweden, hervat maandag.

 

Ook andere constructeurs heropenen stilaan voorzichtig de fabriekspoorten. Dat is onder meer het geval voor Mercedes-fabrieken in Duitsland en Hongarije, de Hyundai-fabriek in Tsjechië, de Kia-fabriek in Slovakije, en de Franse vestiging van Toyota. Ook Audi zou de productie stilaan willen hervatten, net als Volkswagen in Zwickau en in het Slovaakse Bratislava.


Beheerder van CNG Tankstations in België

Cars & Wallpapersflickr-16px.png.a96cf194be2f1a65f743ed59d2d72c97.png | instagram-16px.png.ab5f56b217cfd76329ae67830bb7b958.png

Škoda Octavia Combi 1.4 G-Tec (2 september 2015 - 22 november 2019 | 270.073 km mee afgelegd), rijdt nu rond in Griekenland !

Seat Tarraco 2.0 Xcellence LPG

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...