Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

eindelijk is mijn wagen aangekomen


cngtom

Aanbevolen berichten

Mooie auto! En ik vind de kleur zeer knap trouwens!

Ik rij met mijn Golf (nu 1 maand oud) erg zuinig en haal ook dergelijke lage verbruikswaarden. Mijn gemiddelde sinds de aankoop van de auto is 4.6kg/100km. Dat is weinig autostrade, veel secundaire wegen met redelijk veel lichten.

Maar 400km lukt me eigenlijk nooit, tank bijna elke keer H-gas. Als ik 70 per uur rij, haal ik (met limiter of cruise control) 2.7-2.9 kg/100km! Je hebt bijna zin om zo te blijven rijden. :-D

Maar ik ben ook ongelofelijk tevreden van mijn CNG-aankoop! Uiteraard is de auto nog nieuw...zou maar erg zijn als er nu al klachten zouden zijn.

Maar het concept CNG vind ik alleszins geweldig!

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 maanden later...
  • 2 weken later...
  • 2 maanden later...
Op 10/5/2016 om 09:16, cngtom zei:

Ondertussen is mijn skoda octavia combi g-tec een kleine week in mijn bezit. Alle verwachtingen zijn ingelost, of zelfs overtroffen. Het is een zeer stille motor, met meer pit dan ik verwacht had (mijn vorige wagen moet dan echt wel uitgeput geweest zijn). Ook het rijcomfort is zalig. Hij staat redelijk hard afgeveerd, maar dat vind ik eerder positief, hierdoor is hij zeer baanvast. Ik ben voor race blue gegaan, volgens veel mensen ging dit te fel en te schreeuwerig zijn. Nu herbekijken ze hun mening en vinden ze het oprecht een mooie kleur. Ikzelf ben er ook blij mee. Het verbruik is momenteel rond de 4.2kg/100km (op de boordcomputer) met H-gas. dwz voorlopig net geen 400 km per tank. Natuurlijk gaat dit nog maar over 2 tankbeurten, een auto die nog niet ingereden is, en een chauffeur die de wagen nog niet helemaal gewoon is. Ik ben dus zeker dat ik na verloop van tijd zeker de 400 km per tank wel zal halen. 

een fototje voor wie nieuwsgierig is naar de kleur ;)

 

nieuwe auto (zonder nrplaat).jpg

 

Wauw! Prachtige wagen, Tom. Goed gekozen. Je hebt dezelfde velgen als die van mij. En ja, het race blue is mooi.

  • Vind ik leuk 2

Beheerder van CNG Tankstations in België

Cars & Wallpapersflickr-16px.png.a96cf194be2f1a65f743ed59d2d72c97.png | instagram-16px.png.ab5f56b217cfd76329ae67830bb7b958.png

Škoda Octavia Combi 1.4 G-Tec (2 september 2015 - 22 november 2019 | 270.073 km mee afgelegd), rijdt nu rond in Griekenland !

Seat Tarraco 2.0 Xcellence LPG

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...