Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Dimi

Leden
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutraal

Over Dimi

 • Titel
  Nieuw lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. UPDATE Net telefoon gehad van Skoda Contact center. Ik had een aantal weken een mailtje gestuurd ivm de levertermijnen. Er is idd een stop op de huidige modellen. Blijkt dat het nieuwe model een kleinere benzinetank gaat hebben en grotere CNG tanks! Enkel weten de concessiehouders het nog niet ??‍♂️ Heb nu laten navragen of onze wagen ook zo zal zijn, aangezien die er pas in februari 2019 is... Hopelijk wel! Want moet vooral op L-gas gaan rijden
 2. @wakodream Dan sta jij er beter op! Promotie van Dats is mooi meegenomen. Gisteren onze combi besteld, leveringsdatum 10/2/2019 ?? Maar bon, dat jaar wachten gaat zich wel terug betalen ? Hopen dat de Tsjechen nog wat extra Octavia’s op CNG kunnen bijtoveren...
 3. Is er hier toevallig iemand van de regio Antwerpen-Kempen met een Octavia combi G-Tec waar ik eens mee zou mogen meerijden? Beetje een vreemde vraag misschien, maar de wachttijden voor testritten zijn ook 2-3 weken, en elke dag die passeert schuift de levertermijn op ? Ik bijt niet en heb altijd propere schoenen aan ?
 4. Wanneer heb jij besteld dan? Ze hebben er gewoon absurd veel verkocht, natuurlijk normaal als ze de CNG aan de prijs van een benzine verkopen. Denk dat ze dit wel niet verwacht hadden ?
 5. Deze namiddag bij een andere dealer geweest en inderdaad, februari 2019 levertermijn ?
 6. Jep, we gaan vragen om te testrijden. De huidige offertes gelden nog tot eind deze maand, dus hebben nog wat respijt. Dakkoffer gaan we ook aanschaffen. Zo twee vlijmscherpe snowboards naast de kinderen in de auto steken, daar gaan we niet mee beginnen :-) Wat ons vooral ook verbaasde was hoe uiteenlopend de antwoorden van de dealers zijn. Er was er zelfs een die zei dat we de G-TEC momenteel niet meer kunnen bestellen... Lijkt me helemaal te gek voor woorden. Bij die bewuste dealer hadden we wel het gevoel dat hij ons gewoon een diesel wou verkopen. Bij D’Ieteren willen ze ook niets op mail zetten, hun (en ik citeer de man aan de lijn) ‘semi-officiële antwoord’ is eind 2018. Hopelijk weten we straks meer! Alvast bedankt voor de feedback!
 7. Straks gaan we nog eens bij een andere dealer kijken. Tweedehands is niet echt een optie, wagen komt op onze zaak, dus dan kunnen we beter voor een nieuwe gaan. Hadden ook al overwogen om voor een stockwagen te gaan, maar we hebben uiteindelijk toch wat extra opties genomen zoals extra airbags. Kofferruimte ben je niet kwijt aan het reservewiel, dat hadden we al gezien bij de gewone combi.
 8. Dag iedereen, mijn vrouw en ik gaan ook voor een Octavia combi wegens gezinsuitbreiding. We twijfelen nog tussen de 1.5 TSI en de G-Tec. De G-Tec is financieel gezien de beste optie op 5 jaar (leasing) als we alles in rekening brengen en het milieu is er ook beter mee uiteraard. Momenteel zijn er nog 2 dingen die ons doen twijfelen: 1. De koffer. Die is echt heel groot in een gewone Combi en is een van de redenen dat we voor deze wagen kiezen. Ik heb de G-tec nog niet kunnen zien, dus die 130 liter minder kofferruimte schrikt me wel af. Bedoeling is om met de wagen toch een aantal keer per jaar op wintersportvakantie te gaan. Zijn er hier mensen die dit al gedaan hebben, met 2 kinderen en al het materiaal naar de bergen? Iemand een idee hoeveel cm de koffer hoger zit dan bij de gewone? 2. Levertermijn. Na wat rondbellen en een mailtje naar Skoda België zit de levertermijn ergens tussen eind 2018 en februari 2019. Op zich geen ramp, maar de gezinsuitbreiding is er al wel, dus ergens deze zomer zou wel handiger zijn :-) Voila, alle tips en advies zijn welkom! Waar mijn vrouw werkt zijn er 2 tankstations met CNG, dus daar moeten we ook niet mee inzitten! Bedankt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...