Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

TF91

Leden
 • Items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

TF91's prestaties

Nieuweling

Nieuweling (1/9)

 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst

Recente badges

1

Reputatie

 1. TF91

  Toekomst cng

  We geraken er niet aan uit.. Volgens de verkoper gaat het om een 30L benzinetank. Echter vind ik nergens online terug dat dit model ook echt een 30L tank heeft? Het gaat om een skoda octavia 1.5 tgi g tec ambition dsg uit 2019...
 2. TF91

  Toekomst cng

  Super, bedankt voor jullie reacties! Dus ook wel precies verdeelde meningen tot nu toe. De vraagprijs is nu 17.000EUR, wat me een goede prijs lijkt als ik verder rondkijk.. Hij kon me wel nog niet vertellen wat de inhoud van de benzinetank is, lijkt me dan ook idd belangrijk als ik dat zo lees. Ging hij vandaag nakijken... Online vind ik terug dat dat 50L kan zijn, maar ook 11.8L of zelfs maar 9L, dus best een groot verschil. Voor mijn werk passeer ik steeds langs de Esso op de E40 in Heverlee, dus fijn om te weten dat het daar kan & de prijs nog meevalt, het dichtstbijzijnde tankstation hier staat op 1.935/kg.
 3. TF91

  Toekomst cng

  Hallo, ik ben nieuw hier. Account aangemaakt omdat ik blijf twijfelen over een aankoop van een CNG wagen, hopelijk kan ik hier advies krijgen. Mijn vrouw en ik zijn op zoek naar een nieuwe wagen, onze vaste garage heeft een Skoda Octavia Break 2019 (combi benzine/CNG) te koop met zo'n 40.000km op de teller. De wagen vinkt al onze vereisten af en past net binnen ons budget, echter blijft het CNG aspect ons doen twijfelen. Ook na veel opzoekwerk op het internet (en veel leeswerk op dit forum ). Is het volgens jullie slim om anno 2023 nog eentje aan te schaffen? Ik vind online zoveel verschillende info en onzekerheid over de prijzen, netwerk van tankstations, etc. Alvast super bedankt voor de input!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...