Ga naar inhoud

Lange_666

Leden
 • Aantal items

  1.889
 • Registratiedatum

 • Dagen in Hall of Fame

  79

Berichten die geplaatst zijn door Lange_666

 1. Op 17/2/2021 om 11:32, muscles zei:

  Nu we het toch over Wilrijk hebben, Agentschap Wegen en Verkeer voert een grondige studie naar de herinrichting van 5 kruispunten op de A12 in Aartselaar en Wilrijk.

   

  Voor de zoveelste keer (toch nog iets waar België wereldtop is, het bestellen en uitvoeren van grondige studies... om er uiteindelijk niks mee te doen en nog maar eens een nieuwe te bestellen).

  Het kruispunt op de Bist - Langlaarsesteenweg werd onlangs nog "vernieuwd".

 2. Eergisteren nog eens "dubbel" getankt bij de Maes. Nu kwam er bij de tweede keer (bij)vullen ook END op ipv FULL zoals de vorige keren.

  Opgemerkt dat bij de tweede vulling de pomp start met een druk van 200 bar om dan nadien door te schakelen naar 240 bar. Prijs nog steeds 0,800€/kg.

  Ook staat er altijd wel een vrachtwagen LNG te slurpen (tijdens de daguren toch), ook gisteren weer. Als ik vertrok kwam er nog ene aangereden. 

 3. 18 uren geleden, Aardgasrijder zei:

  Niet alles uit China is slecht hoor ^_^

   

  Dat heb ik ook nergens gezegd. Er staat, "ne Chinees of iets anders". Het gaat hem over het feit dat ze een wagen af fabriek leveren met een haperende motor. Als ik een DSFK op het oog zou hebben viel die om die reden al af.

  Ook zou ik nu geen VW ID3 kopen wegens allerhande software problemen. Idem voor alle VAG wagens met een 1.0L benzine motor. Er zit/zat een trilling/vibratie in die motor (af-fabriek) die enkel gecorrigeerd werd als je er een opmerking over maakte in de garage. Een algemene terugroep-aktie om ze allemaal IO te zetten was er niet. Ik moet dus geen wagen met 1.0L VAG motor in.

  Iets waarvan ik "op voorhand" weet dat het niet deugd koop ik niet. In het geval van DSFK chiptuned men wel om het euvel op te lossen maar zoiets stelt mij toch niet echt gerust.  

 4. Op ‎27‎/‎01‎/‎2021 om 10:03, Waltersaf zei:

  Gezien de verhouding cvt versnelling met motor soms hapert (volgens verschillende tests) heb ik beslist om deze te chiptunen.

  Hij zal van 135 pk en 220 Nm naar 170 pk en 240 Nm gaan. Hoop dat hierdoor het probleem zal opgelost zijn.

  Verder heb ik alle vertrouwen in mijn aankoop.

   

  Als ik zoiets lees, ne Chinees of iets anders, dan pas ik al en laat ik hem zeker staan. Mijn "alle vertrouwen" zou direct weg zijn. 

 5. Fabrieksaf wil zeggen hogere ontwikkelingskosten voor héél weinig return (als die er al is).

  LPG laat men erin duwen door 3th party aanbieders. Ontwikkelingskost fabrikant: nada, niks.

  Ik denk dat de Colruyt group een beetje in de verkeerde glazen bol gekeken heeft...

 6. Met hetgeen er nog in zat (een vleugje) komt dat op 17kg en bij een temp van 3°C is dat prima (standaard 15kg volgens het boekje).

  Alleen spijtig dat hij bij de eerste maal tanken stopt op rond de 14kg.

  Het verschil in melding END bij de eerste tankbeurt en FULL bij de tweede is ook iets dat ik nog nooit ergens gezien heb.

  • Bedankt 1
 7. Op ‎2‎/‎01‎/‎2021 om 16:53, mechanik zei:

  @Lange_666als ik daar ga tanken tank ik altijd 2 keer, 1ste maal is dat ong 13 a 14 kg en de 2de maal krijg ik er altijd iets meer dan 3kg er extra in :-)

  Gisteren ook eens geprobeerd (ik probeerde dat trucje vroeger reeds bij andere stations maar altijd zonder succes, max 0,5kg extra), bij de eerste vulling was het na 13,80 kg reeds over out. Manometer stond op 200bar maar valt eens de "END" op de pomp verschijnt terug naar 180 bar.

  Dan 2de maal getankt, manometer gaat nu naar 220 bar en er gaat 3,05 kg extra in (!!!!). Pomp valt dan weer stil, echter nu met de melding "FULL" !!!

 8. Gisteren nog eens gaan tanken, 14,02Kg in compleet lege tanks bij 8°c. Zwakke vulgraad.

  Druk (volgens de manometer): 185bar.

  Ze werken op dat type pompen ook met een final blow die gedurende x-tijd op een veel hogere druk een extra stoot geeft.

  Die was er ook maar na een "pfff" van net geen halve seconde was de final blow al voorbij.

  Enige positief puntje is voorlopig de nog de prijs: 0,70€/kg 

 9. 2 uren geleden, Koen C zei:

  Het lijkt mij dat @Lange_666 daar vooral CNG gaat tanken omwille van de lage prijs ?

  Eigenlijk niet, meer omdat ik alle dagen een verplaatsing heb via ofwel de E-19, ofwel de A-12.

  In het terug naar huis rijden ligt het station aan de goede kant (rijrichting) van de A-12. Station ligt vlak naast de A-12 in een KMO zone die een eigen af- en oprit heeft. Even eraf, snel tanken (nu ja...), en de oprit weer op.

  Spijtig van de redelijk zwakke vuldruk wat me net wat meer kms op benzine doet rijden. Maar het is wel +/- 20min sneller dan de kleine omweg die ik anders maak naar Hoboken om daar H+gas te tanken (maar me dan meer kms op CNG biedt).

  Gisteren had ik ook nog wat benzine vandoen... ging dus niet wegens geen benzine verkrijgbaar aldaar. Nu moet ik nog ergens anders stoppen en is de tijdswinst grotendeels weg.

  Voor de geïntresseerden, prijs is 0,70€/kg op dit moment.

   

  • Vind ik leuk 1
  • Bedankt 1
 10. Op 27/11/2020 om 21:30, mechanik zei:

  normaal gezien is de pomp afgeregeld op 208 bar als ik me niet vergis

  Dat was ook vandaag op de meter te zien maar bij compleet lege tanks ging het licht weeral uit bij 14,64KG en dat bij 5°. Die 210 bar klopt toch niet erg.

  Total Hoboken levert bij die druk en temp 2kg meer af.

  Ik had ook enkele druppels benzine vandoen. Niet te krijgen in dit station. LNG, CNG, AdBlue en nen helen trits dieselvarianten maar geen benzine.

 11. Op ‎4‎/‎11‎/‎2020 om 08:27, grijpgraag zei:

  Dus nog steeds trage vulling ( 5x meten ) en matige vulling druk).

   

  Dan laat ik het deze avond links liggen en ga wel ergens anders tanken. Ze mogen dan nog goedkoper zijn, ze moeten maar zorgen dat hun klodden deftig marcheren en een deftige vulling afgeven.

 12. 17 uren geleden, Filip K zei:

  Als er nu een auto in Wallonië of Limburg staat kun je die laten overbrengen naar de garage van je keuze?

   

  10 uren geleden, Josy zei:

  Als dit binnen het netwerk van VAG is wel.

   

  Het is wel éénrichtingsverkeer van d'Ieteren naar de verdelers. Eens ze "geleverd" (lees verkocht) zijn aan een garage verdwijnen ze uit de stocklijst bij d'Ieteren maar blijven ze in de onderlinge stocklijst van de VAG garages zitten. Maw, d'Ieteren werkt met zijn eigen stocklijst. Vind je een wagen in de VAG stocklijst kan je die bij één van de d'Ieteren garages niet meer bestellen, noch laten overbrengen naar één van hun eigen garages. Di terzijde mocht je je wagen willen kopen bij d'Ieteren zelf.

  • Vind ik leuk 1
 13. Hier idem, een klein beetje vinniger op benzine. Als je aan het rijden bent tegen constante snelheid voel je van de overgang niks, niet van CNG naar benzine en ook niet van benzine naar CNG.

  • Bedankt 1
 14. Gisterenavond gepasseerd, tanks gaan vullen (nu ja vullen....?).

  Proper station: 't is een nieuw

  Veel licht: ook nieuw uiteraard

  Maar... heel belabberde pompdruk (pomp 2). Tanks maar voor 3/4 vol.

  Als vanaf 1 november de prijs naar Dats prijzen gaat ben je aan de huidige pompdruk even goed af aan een station dat L-gas levert aan en deftige druk.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...