Ga naar inhoud
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

muscles

Moderator
 • Aantal items

  2.882
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  167

muscles won laatst op 15 Januari

muscles had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

1.831 Super

1 Volger

Over muscles

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

3.188 profielweergaven
 1. muscles

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Achteruit te bollen tegen een hindernis die daar stond. De hindernis werd niet omschreven in het artikel van Bild en van Autobild.
 2. muscles

  YES Caddy opgehaald

  Volgens ik hier op de bijgevoegde kaart kan zien, moet je zodra je van de autostrade bent afgereden, de ring rechtsboven waar R4 in staat, nemen. Dan rij je dus op de Binnenring Merelbeke (bovenaan). Daarna neem je de oranje afrit en op het einde van die afrit rij je naar links (de gele weg over de Ringvaart) tot aan de rotonde waar je opnieuw de straat naar links neemt zodat je op de R4z rijdt want dat is de Guldensporenlaan en daarop doorrijden tot je aan je rechterkant het Gabriëls-tankstation ziet. https://cng.muscleboykanan.com/vlaanderen/oost-vlaanderen/merelbeke/
 3. muscles

  CNG rijder gespot 3.0

  Witte VW Golf Bluemotion (gewone Golf, dus niet de Variant) met op de nummerplaathouder Liège. Dat was daarjuist (19u50) aan den Dats 24 in Tongeren. Ik ben er bijna zeker dat het het nieuwste model Golf was, maar helemaal geen CNG-sticker te bespeuren. De chauffeur zat in zijn wagen tijdens het tanken. Ik ook want het waaide hard en de wind was koud.
 4. Opgelet: Drive Systems is verhuisd ! Beste klant, wij zijn sedert 1/09/2018 verhuisd naar onze nieuwe locatie te Halen, Stadsbeemd 1420C. http://www.drivesystems.be/news/40
 5. muscles

  YES Caddy opgehaald

  Ik moest toen in het centrum van Beveren zijn en vermits ik moest tanken dacht ik: ik ga eens doorrijden naar Kallo om te zien hoe het daar gaat. En achteraf gezien was ik zeer tevreden van dat H+ gas want ik heb daar meer dan 400 km mee afgelegd. Hoeveel exact weet ik niet meer want ik heb het niet opgeschreven: elders op het forum kan ik het waarschijnlijk wel terugvinden. En zowel Hoboken als Kielsbroek zijn inderdaad niet ideaal gelegen.
 6. muscles

  CNG rijder gespot 3.0

  Jij vat dit verkeerd op. Ik moest een testrit met mijn eigen Octavia doen zodat de garagist (autohersteller of hoe noemen ze dat?) juist kon horen wat er scheelde aan mijn auto. De rollager van mijn linkerachterwiel moet vervangen worden, bleek in de werkplaats. Ook was er een terugroepactie: ik zag dat er een software-update werd uitgevoerd van de databus of zoiets. En ja, ik zal binnen 1 jaar (in januari 2020) het splinternieuwe model van de Octavia kopen op voorwaarde dat de G-Tec dan bestelbaar is.
 7. muscles

  YES Caddy opgehaald

  Ok, dan terug de E34 op en vanaf dan heb je verschillende CNG-stations, o.a. Gabriëls in Merelbeke, waar ikzelf nog niet getankt heb tot nu toe. Lubolux Oil in Eke, Nazareth (kortbij de Makro), waar ik wel al getankt heb Total in Kortrijk https://cng.muscleboykanan.com/vlaanderen/west-vlaanderen/
 8. muscles

  CNG rijder gespot 3.0

  In het atelier van de Skoda-garage Peusens stond een Octavia Combi G-Tec met officiële sticker voor onderhoud. Tijdens de testrit heb ik op de parking vooraan rechts op de Corda Campus in Hasselt (vanaf het kruispunt onmiddellijk rechts) een VW Caddy geparkeerd zien staan met officiële sticker.
 9. Maar soms gaat het niet anders, vooral als je auto plots meer lawaai maakt vanaf de vierde versnelling. Na een testrit waarbij ikzelf reed en de jongeman van het atelier naast mij zat om te luisteren, blijkt dat het rollement van mijn linkerachterwiel vervangen moet worden. Ik moet vrijdag terug gaan. Er is één uur werk aan. Gelukkig is Peusens nog steeds eigenaar van zijn eigen garage (Skoda). Ik weet niet of dit veel goedkoper zou zijn bij Vanholst (Quality garage) in Alken.
 10. muscles

  YES Caddy opgehaald

  In dat geval een ommetje maken via Total Kallo waar je hetzelfde H+ gas kan tanken aan dezelfde prijs en je weg naar West-Vlaanderen verderzetten via de A11.
 11. muscles

  Probleemwagen: VW Touran '14

  Ja, dat klopt. Hij staat hier in Hoepertingen, Borgloon op de vrachtwagenopligger met Poolse nummerplaat.
 12. muscles

  Probleemwagen: VW Touran '14

  Ondertussen is het 20u30 en is dat zoekertje verwijderd. Ik zou in dit geval zeker niet helaas verwijderd zeggen, maar gelukkig verwijderd !
 13. muscles

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  De CNG-prijs van het Dats 24-tankstation in Knokke, Natiënlaan 181, is vandaag ingevuld. Dus veronderstel ik dat je daar vanaf vandaag CNG kan tanken: https://cng.muscleboykanan.com/vlaanderen/west-vlaanderen/knokke/ https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/nl/b2c/locator#/7354
 14. muscles

  autowijding

  Ik was vroeger serieus verslaafd aan sex en aan porno en eerst heb ik zelf geprobeerd om daarvan verlost te geraken maar dat lukte mij slechts voor een korte periode. Sinds ik Jezus Christus om hulp gevraagd heb om mij daarvan te verlossen, ben ik sedert het jaar 2010 daar voorgoed van verlost. Ik ken overigens nog persoonlijk mensen die verslaafd waren aan drugs en die eveneens door Jezus Christus daar voorgoed van verlost zijn.
 15. muscles

  CNG rijder gespot 3.0

  Lichtgrijze Skoda Octavia Combi met officiële sticker en met nummerplaathouder van Dats24 t.h.v. de Ikea in Hasselt om 10u35 vandaag (kwam uit richting Sint-Truiden en reed de E314 op richting Antwerpen). Lichtgrijze Seat Leon ST met officiële sticker, van Aquafin, was aan het tanken bij de Q8 in Houthalen om 11u30 want ik moest zelf wachten om CNG te tanken.
×