Ga naar inhoud

muscles

Moderator
 • Aantal items

  2.279
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  129

muscles won laatst op 12 Augustus

muscles had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

1.481 Super

1 Volger

Over muscles

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

2.147 profielweergaven
 1. muscles

  Langer wachten op nieuwe auto's door uitstootregels

  Ah ja, daar heb ik al enkele keren gebruik van gemaakt, met mijn koersfiets, als ik naar mijn ziekenkas toe rij (neutraal ziekenfonds) dat in die straat ligt. Ik vind het eigenlijk wel fijn dat het fietspad zo breed als één rijstrook. Het is zo precies dat ze hun licht zijn gaan opsteken in Hasselt. Daar ligt het dan wel in het midden van de weg, op de kleine ring. Plus in Hasselt is het meer een soort grind wat ik niet zo goed vind. CD&V burgervader? Bedoel je niet burgermoeder? Die van Sint-Truiden is toch een vrouw.
 2. muscles

  Langer wachten op nieuwe auto's door uitstootregels

  En in sommige centra van steden hebben ze meer werk en tijd verricht aan de wegen dan erbuiten zoals onder andere in Sint-Truiden. Allee, door het feit dat ik hier in een gehucht woon van Sint-Truiden en er een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd moest worden, is de weg hier ook vernieuwd, mijn huis en inrit inbegrepen, maar dan vanaf daar tot de Luikersteenweg hebben ze een asfaltlaag over de bestaande betonweg aangebracht. Maar dat is in alle geval beter dan in Borgloon. Die hebben geen geld. In de gemeente Wellen zijn alle wegen ook niet in orde, de gemeentewegen dus. Toeval dat die twee gemeenten een burgemeester hebben van s.pa?
 3. muscles

  CNG wagen aangekocht? laat het ons weten

  Hij is het geld nog altijd bij elkaar aan het sparen. Hij zit nog steeds niet aan € 350.000. Het is een tienjarenplan. Maar alleszins bedankt om bij hem nog es te informeren.
 4. muscles

  China grijpt terug naar steenkool

  Er was toch een ruimte in voorzien om hout in te steken, en te stoken zoals bij een stoomtrein.
 5. muscles

  Le Havre

  Al defect vanaf de 24ste juli, staat hier op de Gibgas-pagina van Le Havre.
 6. muscles

  China grijpt terug naar steenkool

  Bij het Belgische leger hadden wij M.A.N. Polycarburants. Die kon je dus bijvoorbeeld stoken met hout, als brandstof. Maar meestal reden die op diesel. In het beschaafd NL heet dat een mengselmotor. Dat was zo'n model zoals op onderstaande foto maar die opbouw met die glazen toren hadden ze niet. Ik geloof dat deze van het Nederlandse leger is.
 7. muscles

  Langer wachten op nieuwe auto's door uitstootregels

  Ja, zeg niet zomaar terreinwagen tegen een SUV (Sports Utility Vehicle) !!!
 8. muscles

  Romac Veurne

  Het is wel raar dat DriveSystems Kallo er bij staat en DriveSystems Hoboken niet. Die van Hoboken zijn ze misschien vergeten?
 9. muscles

  China grijpt terug naar steenkool

  En terwijl er in België windparken en weldra ook zonneparken in gebruik gesteld worden, gebeurt het volgende in China : China grijpt terug naar steenkool Gepubliceerd op 13 augustus 2018 om 22:10 China heeft talrijke eerder gesloten elektriciteitscentrales met steenkool als brandstof in alle stilte heropgestart. Nog in China zouden er ook nieuwe kolengestookte centrales zijn geopend. Dat leidt de website China Dialogue af uit satellietbeelden. In totaal gaat het om een vermogen van 46,7 GW. China Dialogue spreekt zichzelf wel deels tegen, want hetzelfde artikel vermeldt dat sommige van deze centrales al stroom produceren, maar dat andere pas binnenkort operationeel zullen zijn. Als ze allemaal operationeel zijn zouden ze de Chinese capaciteit van steenkoolgestookte centrales met 4% verhogen. Volgens China Dialogue heeft deze verandering in beleid te maken met de opnieuw toenemende vraag naar elektriciteit in China. Tijdens het eerste semester van 2018 lag het verbruik van steenkool er 3,1% hoger dan in dezelfde periode in 2017. Die toename was vermoedelijk vooral te wijten aan de kolengestookte centrales. Want de consumptie van elektriciteit steeg in dezelfde periode met 9,4%. In het begin van de zomer deden zich in verschillende provincies zelfs stroomtekorten voor. Dit zou de aanleiding geweest zijn om de beperkingen op het gebruik van steenkool te versoepelen. De krachtcentrales zelf zouden geen voordeel halen uit heruitbreiding van hun capaciteit. Door de stijging van de steenkoolprijs zouden verschillende centrales tijdens het voorbije semester zelfs met verlies hebben gedraaid, nadat 2017 al geen te best jaar was. Bron: Fluxenergie.nl
 10. muscles

  Kookles?

  Krijgen we nu ook al kooklessen via dit forum, of wat is de bedoeling daarvan? (Zie bijgevoegd screenshot en ook al de links onderaan elke pagina: gourmetten - aardappelsalade - bloemkool koken - boerenkool - fonduen - gehaktballen - stoofperen - koekjes bakken - kwarktaart).
 11. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  Ik heb die "speciale" sticker voor op de voorruit vorig jaar ook gekregen met mijn trekhaakkeuring en toen ik dit jaar aan het aanschuiven was voor mijn autokeuring heb ik 'm pas geplakt.
 12. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  Om 13u10 getankt bij Q8 in Houthalen vandaag. Daarna heb ik mijn 1500 Pluspunten kunnen omruilen voor 3 aankoopbons van telkens 5 euro. Daarom reed ik terug richting Hasselt en ter hoogte van Zonhoven (zogezegde ring rond Zonhoven) zag ik na een tijdje een zwarte Volkswagen Variant met rechts van de nummerplaat de mooie, ruitvormige CNG-sticker van ver. Eerst dacht ik dat het een VW Golf Variant was maar toen ik die auto naderde aan het allerlaatste kruispunt met lichten van Zonhoven zag ik dat het een VW Passat Variant was, vorige model dus. Ter hoogte van Kiewit kon ik die wagen voorbijsteken en zag ik dat er een vrouw van ongeveer 30 jaar aan het stuur zat. En Pukkelpop begint daar binnenkort. Dan zal ik daar moeten omrijden ofwel in Tongeren gaan tanken.
 13. muscles

  Nieuwe leverproblemen A4 en A5 g-tron

  Ik in alle geval niet ! Want meestal verbeter ik dat. Ik heb die q daar ook tussen zien staan gisteren maar somtijds verbeter ik het niet.
 14. muscles

  Dats Tongeren

  Een half uur geleden heb ik antwoord ontvangen van Dats 24: Beste mijnheer, We hebben uw melding goed ontvangen. Door het warm weer waren er inderdaad problemen met de compressor te Tongeren. Dit werd opgelost en er kan opnieuw getankt worden. Sorry voor het ongemak. Met vriendelijke groeten.
 15. muscles

  Dats Tongeren

  Ja, dat is nog erger. Met iets meer dan 1,5 kg, die ik had kunnen tanken, was de CNG-meter toch vooruit gegaan naar rechts en kon ik zeker tot in Bilzen geraken. Dan was ik toch blij dat ik niet op Super 98 moest rijden tot in Bilzen.
×