Jump to content

Rik Oostende

Leden
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Rik Oostende

 1. Dats Middelkerke, 18h36, Golf die waarschijnlijk niet door de keuring in Oostende geraakt was, want 2 stickers boven elkaar. De 'bijgeknipte' origineel mooi gehangen, en er dan wellicht niets beter op gevonden dan de 'wettelijke' er zo schuin als wat, en deels boven de typeaanduiding, te kleven.
  Ik was verbaasd dat deze pomp toch ergens wel een beetje p(l)ompverloren staat in een industrieterrein/wetenschapspark. Helemaal alleen; de nachten zijn wellicht eenzaam... ?
 2. 28/06 in Oostende Skoda Octavia G-tec met officiële sticker
 3. Vandaag voor het eest moeten tanken na aflevering. 18,26 kg over 334 km. Per toeval aan beide Oostendse pompen voorbijgekomen, maar toch behoorlijk verschoten van het prijsverschil. Bij Dats Middelkerke gaven ze duidelijk aan dat het H-gas is, maar met hun prijs zaten ze 6 cent onder die van Green Point.
 4. Ben beetje laat ivm dit topic, maar de bestelling in januari maakte gewag van levering begin mei, en dat is zeer goed gerealiseerd geweest ivm Fiat Doblo Cargo Maxi SX.
 5. Je zou nog kunnen overwegen om het op de ruit te kleven?
 6. Rik Oostende

  Rik Oostende

  Joke, stop toch met koken, want ik wil met jou stickers op mijn nieuwe kar gaan plakken! En zelfs het weer en het gras wilden meewerken. Now officially street legal.
 7. Muscles, is de verkoper die aan het rijden is, zelf neem ik de foto; daarvoor 15j met Skoda Fabia Combi diesel gereden als eerste wagen. Toch welbedankt voor de eer!
 8. Net vanavond mijn Doblo Cargo Maxi SX cng afgehaald... Ziet er een hoop geld uit voor de 6000km die ik maar doe per jaar.
×
×
 • Create New...